Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 9. april 2011

Ahhh.... smukke, smukke forår.

Det sker så sjældent efterhånden, at mine to små poder beslutter sig for at sove til middag på nogenlunde samme tid. Men i dag - af alle - gik tingene sørme op i en højere enhed, og begge børn slumrer endnu sødt (omend sikkert kun for en kort stund endnu).

Når så alle rugbrødskrummerne og det spildte mælk er tørret væk, og når legetøjet er blevet genforenet i en stor bunke ovre i det vante hjørne, så er det, at man har tid til at se sig omkring og opdage de små perler. At kigge ud fra vores udestue og se hvordan de små, forskellige gårdhaver langsomt vågner op til dåd, samt bare at se de fine husmure og tage - det gør mig simpelthen så glad. Prøv at se, hvordan livet ser ud fra 2. sal på Frederiksbjerg i Århus. Er det ikke bare pragtfuldt med pragtfuldt på?


.... og så den lille due og hendes mage :o) Tålmodigt har vi fulgt deres redebyggeri, som af uforklarlige årsager skulle være på mine naboers franske altan. Vi har studeret, hvordan de nøjsomt hentede grene, som dog allerede efter få sekunder slap fra dem igen pga det glatte underlag med det alt alt for store, gabende hul forneden. Men de var stædige (eller ikke for kvikke), og så pludselig en dag - vupti - så var det lykkedes de to små turtelduer (ja, for det er de jo....) at få grenene til at nå sammen, og nu lægger hun dér så fin, mens han flittigt flyver omkring og til og fra. Et enkelt æg er der dernede, og vi venter spændt på, hvornår der dukker et lille ekstra kræ frem fra reden....

Hvis det i farten kom til at lyde helt idyllisk med de sovende børn, så vil jeg alligevel allerede gerne lave det om. For i løbet af dette korte indlæg, er det nemlig lykkedes mig at løbe 2 gange ned i gården, fordi min ene drønnert bliver ved med at spytte/slå/tage sin sut ud. Hvorfor han bliver ved med det kan vist kun højere magter svare på. Hans mor ved det i hvert fald ikke. Og nu .... ta dah.... er hans storesøster vågnet og sidder ved min sidde med søvndrukne øjne og røde kinder. Men til trods for at de stille stunder kun varer ganske ganske kort, så er de alligevel fine og fortjener en lille plads her.... (heldigvis er timerne med mine børn fuldstændig lige så smukke, og nu gør vi os klar til en tur ud i solskinnet)

Nye varer i shoppen siden sidst: et sofabord samt 7 stks Aluminia ANNA SOFIE platter.

God weekend til alle.

2 kommentarer:

  1. Du har godt nok fået mange fine ting i biksen.. holder bestemt øje med dig :)

    SvarSlet
  2. Altså så du ikke sælger noget, som "vi" har aftalt er mit jo... du ved.

    SvarSlet