Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

torsdag den 21. april 2011

Besøg hos dronningen

Ahhhh..... dagen idag bød på legeplads, frokost i det fri og .... tadahhhhh.... vagtskifte ved Marselisborg Slot. Nu er vi normalt ikke de store royalister, men for en lille 2-årig var det altså alligevel noget særligt at se soldaterne komme marcherende til lyden af tromme og fløjte, mens de gik helt flot på række!! Jeg lod mig rive med af stemningen og kastede både frugtstang, chokoladekiks og en is i svælget på den taknemmelige lille pode, som træt og mæt faldt i søvn på cyklen på vej hjem og lod sig bære op på 2. sal, hvor hun endvidere lod sig afklæde cykelhjelm, jakke, sko og strømpebukser, mens hun fint sov videre. Et sjældent tilfælde som må betegnes som nærmest magisk :o)



I shoppen er der endelig blevet lagt lidt flere varer ind. Se under "lopper", "retro" og "små møbler".
God påske :o)

1 kommentar:

  1. Det ser ud til at have været en skøn dag :) Kunne have været godt, hvis jeg havde haft tiden til at tjekke tinsoldater ud med jer :)
    Ha' en dejlig påske!

    SvarSlet