Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

tirsdag den 5. april 2011

Flere darlings....

Se den lille fine lampe som gør sig så godt både i vindueskarmen, på natbordet, på klaveret osv osv osv under "Lopper" samt det absolut skønneste, hæklede sengetæppe under "Tekstiler".

Snart brager forårssolen forhåbentlig igennem for alvor, og så vil jeg glæde mig til at trave diverse loppemarkeder tynde for at rode lidt i gemmerne og opdage nye/gamle skatte. Findes der noget bedre end at mærke solen prikke i huden, mens man går på opdagelse og fordyber sig i finurlige historier og drømme - alt sammen måske fundet i en gammel blikdåse eller støvet konkylie ... Jeg elsker det i hvert fald, og jeg venter med længsel på at blive sluppet løs igen, for atter at vende hjem med plastic som i min verden funkler som var det guld :-)

Indtil loppelækkerierne igen dukker op har jeg varmet mig med min datters lille hånd i min og besøgt de søde rådyr i dyrehaven. Lærke bærer stolt hjemmets seneste indkøb: UGLEHUEN! Kan man andet end at elske den?



Glædeligt forår.

4 kommentarer:

  1. Ih, hvor spændende.. Glæder mig til at se de nye indkøb! Og vil i øvrigt meget gerne med på lopperier hele sommeren :)

    SvarSlet
  2. Selvfølgelig skal du med!! :-)

    SvarSlet
  3. Ej hvor er huen sød. Hvor har du købt den?

    SvarSlet
  4. Ja, den er vi også ret vilde med her i huset. Lillebror har den i brun :o) Faktisk kan jeg ikke huske sælgerens navn, men jeg har købt dem over Trendsales. Måske hvis man søger på ugle eller hæklet hue? Håber det lykkes dig :o)
    Kh Charlotte.

    SvarSlet