Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

fredag den 22. april 2011

Hvad loftet gemte på.....

Jeg kan ikke lade være med at undre mig over, at jeg stadig kan gå på loftet hjemme hos mine forældre og finde skønne, skønne ting, som jeg slæber med mig hjem. Måske er det fordi man bare er et nyt sted i sit liv de gange hvor man vover sig derop, og dermed har øje for nogen forskellige ting? Jeg ved det ikke. Men denne gang fandt jeg i hvert fald utrolige must haves til min datters lille køkken (pludselig så jeg i glimt mig selv lege med disse ting som barn), og så er det bare helt utrolig hyggeligt at de kan gå i arv nu :o)


Til mig selv fandt jeg en lille mintgrøn kakkel, som nu huser mit madolie, og i min mors gemmer i skabene fandt jeg et tæppe, som min mormor havde hæklet....


Og vupti - sådan kan man pludselig blive helt beriget med små gaver :o)

I dag har vi været på Tangkrogen for at besøge Cirkus Arena som er kommet til byen. Vi hilste på dyrene og spiste frokost på græsset lige foran elefanterne. Dejlig dejlig dag i solen.....



I shoppen er der blevet oprettet en ny kategori - "børn", da jeg jo som skrevet fandt guld på mine forældres loft. Noget af det er til salg her. God fornøjelse - og god weekend.

4 kommentarer:

  1. Nej nej nej nogle fine ting! Tag mig da for dælen med på loftet! Og fedt at finde LIGE det tæppe du alligevel har ønsket dig- og nu med sjæl!
    I øvrigt... MINTGRØN kakkel? Det er da vel ikke rigtigt? Kan slet ikke se, hvordan den farve skal passe ind hjemme hos jer ;)

    Knus

    SvarSlet
  2. Jeg tror, at der er mange guldfund på lofter rundt omkring i Danmark. Hvor er det bare dejligt at loppesæsonen er startet.

    God påske...glæder mig til at følge din blog.

    Hilsen Gitte

    SvarSlet
  3. Wow, jeg gad godt aflægge det loft et besøg ;)

    SvarSlet
  4. Tak for søde kommentarer. Og velkommen til til nye læsere :o)

    SvarSlet