Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

søndag den 24. april 2011

Loppemarked i Mølleparken

Ahhh..... For første gang i 7½ mdr har jeg været uden børn idag. Not even fu***** kidding!! Tag ikke fejl - jeg elsker mine unger, men hold da OP hvor har det været skønt at kunne gøre ting i sit eget tempo, uden også hele tiden at være bange for at nogen bliver væk!!!

På programmet stod der "Loppemarked"!! Fantastisk at sæsonen endelig for alvor er skudt i gang, og denne gang gik turen til dejlige Mølleparken, Århus, hvor private solgte ud af deres guld og gemmer. Her kan I se dagens høst - og snart bliver der derfor også fyldt lidt op i biksen igen...


Vejret er jo som bekendt pragtfuldt for tiden, og dette smitter selvfølgelig også af på loppemarkedernes ånd. Idag var det bare dejligt, dejligt, DEJLIGT at gå rundt og ose. Nedenfor kan I se lidt stemningsbilleder ...




Og nu.... årets første (!!!) løbetur! Som jeg vil skåne jer for at fotografere, da motivet med garanti ikke kommer til at emme af samme glade ånd, som det I her har været vidner til.... :o)

God søndag til alle.

6 kommentarer:

  1. Øj nogle lækre loppe ting.. :-) jeg er lidt nysgerrig på hvordan du finder frem til de forskellige loppemarkeder rundt omkring? Ved du bare hvor de er.. Eller har du en måde og finde dem på.. :-)

    SvarSlet
  2. Hej LadyZoya.
    Jeg ved såmænd ikke noget på forhånd, men jeg hører lidt fra venner og bekendte og har også googlet lidt. Nu er det dog også sådan, at jeg mest kender til loppemarkederne i mit eget nærområde, så min "service" er måske ikke så landsdækkende.... ;o)

    SvarSlet
  3. Hejsa! Godt du gav dig selv til kende :)
    -Det var en dag med godt gang i salget!

    Men var du der ikke lidt sent?

    Hilsen Line

    SvarSlet
  4. Hej Line.
    Njoh.... lidt sent, desværre. Vi kom lidt i 11, da jeg først lige skulle have afleveret mine børn hos deres far i Silkeborg, så der var meget som skulle gå op i en højere enhed ;o)
    Men det var en rigtig fin biks I havde jer. Fik du solgt en masse?

    /C.

    SvarSlet
  5. Tak. Jeg fik solgt helt vildt meget. Faktisk også mere end jeg havde regnet med. Kl. 12 havde jeg solgt det bedste - efter min egen mening, men salget fortsatte.
    Jeg skal helt sikkert have en stand næste gang også!
    (Der var folk klar til at købe kl. 8 - de stod praktisk taget med næsen inde i bilen. -Men nej, jeg solgte først kl. 10 :P)

    SvarSlet
  6. Ja, de professionelle møder jo op pænt tidligt, kunne jeg forestille mig. Godt du havde rygrad til at vente ;o)

    SvarSlet