Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

torsdag den 28. april 2011

Mine Sarah Hvass'er....

Jeg abonnerer på BoligMagasinet, og i oktober 2010 gik jeg totalt på halen over en artikel de bragte om den københavnske kunstner, Sarah Hvass. Der var en boligreportage over hendes farverige hjem, som jo naturligt nok husede en masse af hendes egne værker. På stedet var jeg forelsket. Jeg havde længe ledt efter noget kunst til min væg, men da jeg så Sarah Hvass' malerier vidste jeg med det samme, at min søgning endte her. Hendes eldorado af farver og fine streg gik direkte i hjertet på mig, men desværre bragte artiklen ikke nogen adresse eller andet, som vidnede om, at man kunne købe disse værker nogen steder. Så jeg googlede "Sarah Hvass" og fandt frem til hendes egen hjemmeside i stedet. Og dette resulterede i en mailkorrespodence mellem mig selv og Sarah Hvass, som skrev at jeg sagtens kunne købe et værk direkte af hende (over mail). "Var der mon noget særligt jeg gik efter?", spurgte hun. Og ja - det var der jo. Især var jeg tosset med det maleri som var på forsiden af BoligMagasinet, og som hang over hendes egen sofa - så noget i den stil ville jeg gerne købe. Og til mit held skriver den søde Sarah så, at netop dette værk egentlig skulle med på en udstilling dagen efter, men hvis jeg var interesseret i det, kunne jeg sagtens købe det i stedet :o) :o) :o)
Så sådan gik det til, at jeg forelskede mig i et maleri i et blad - og en uges tid herefter hang det vupti hjemme på min egen væg. Jeg ELSKER det billede!!! Og jeg er simpelthen så glad for at jeg ikke tøvede med at skrive til kunsteren.


Sarah Hvass: "Kreds". Olie på lærred. 120x100

Boligreportage om Sarah Hvass.
Meeeeeeeeen, nu ender den lykkelige historie selvfølgelig ikke her. For jeg var jo nysgerrig efter at se, om jeg tilFÆLDigvis lige skulle have et enkelt billede mere med, nu jeg var i gang jo..... Og så gik det galt. Jeg kunne simpelthen ikke vælge og endte vist med at sørge for at den søde kunstner kunne invitere sin familie på en mindre rejse til de varme lande efterfølgende. I hvert fald "kom jeg til" ikke kun at købe 1 eller 2 eller 3 men faktisk 4 værker af hende, men de er af så forskellig karakter, at selvom min lejlighed ikke rummer mere end de godt 100 kvm, så synes det stadig mangfoldigt med de forskellige billeder i de forskellige rum. Se her, hvad jeg mere valgte:

Dette hænger i min spisestue og plejer at vække begejstring hos mine gæster:

Sarah Hvass "Møde". Tusch, indrammet. 100x70

Og dette hænger i min udestue. Her er jeg især vild med den naive, barnlige streg mikset med de geometriske linier:

Sarah Hvass: "Hestekys". Olie på lærred. 100x80

Og endelig købte jeg en tuschtegning leveret i paspartout og blå ramme. Denne står i min vindueskarm i spisestuen:

Sarah Hvass: "Mand med and". Tusch, indrammet. 12x17

Skulle du også have fået lyst til at kigge nærmere på nogle af Sarah Hvass' værker, kan du bl.a. besøge hendes egen hjemmeside her, eller du kan læse hendes blog (klik her), der viser både produkter (bl.a. industrielt design) og nogle af de artikler, der er skrevet om hende. Flere af hendes tusch-tegninger kan endvidere købes hos Lyrum Rammer i Århus. Disse er også indrammede i flotte, farverige rammer.

8 kommentarer:

  1. De er skønne skønne skønne... og ja.. min yndlings er jo også den, som du selv nævner, at dine gæster er glade for. Generelt er jeg bare en rigtig glad gæst, når jeg er hos dig :)

    SvarSlet
  2. Jeg kan godt forstå, at du er vild med hendes billeder. Enkle udtryk og flotte farver...wauv!

    SvarSlet
  3. ALTSÅ Frk. Loppelækkerier! Hvor har du været?? Og hvorfor bor du SÅ langt væk..?
    Altså jeg mener, WOW, skøn blog! Fed idé og cool smag - både i kunst og lopper :o)
    TAK for kommentar hos mig og hjerteligt velkommen som læser!
    Uden tvivl jeg kommer til at følge dig også.
    Kærlig hilsen og på gensyn,
    Tine

    SvarSlet
  4. Gitte og Tine - velkommen til jer begge. Jeg er glad for at I deler min smag udi farver og udtryk :o) Og Tine, jeg sender altså meget gerne med posten, hvis du falder over noget, du tror dit liv fra nu af bliver fattigere uden... !! ;o)

    SvarSlet
  5. Wauw hvor er de flotte. Elsker når der er lidt nyt til væggene. Nu har jeg været forbi dig nogle gange. Det er en rigtig hyggelig blog du har. Glæder mig til at følge dig.
    Kh V

    SvarSlet
  6. Hej Vibeke.
    Velkommen og tak for roserne. Hvor er det skægt altså. Jeg har netop også valgt at følge DIN blog. Tror vi må have krydset hinanden :o) Dit ophold i Israel ser rigtig spændende ud, og jeg vil glæde mig til at følge med hos dig også ...

    SvarSlet
  7. Hej :-) Faldt lige over din blog da jeg søgte på kunst af Sarah Hvass, og hold op hvor er de billeder du har købt flotte! Og super fin blog i øvrigt :-) Jeg går selv og overvejer at købe et maleri af Sarah Hvass - må man spørge hvad prislejet ca. lå i for de malerier du har købt? Vh Stine

    SvarSlet
  8. Kære Stine.
    Ja, hende Hvass kan man jo kun elske :-)
    Jeg kan ikke huske præcis, hvad jeg gav for billederne, men jeg mener, at jeg gav omkring 6000,- for det store oliemaleri (det første jeg har billede af), 3500,- for tuschtegningen i ramme (det, der hedder møde), og vel ca. 4500,- for Hestekys. Men jeg kan ærligt ikke huske det... :-/
    Jeg vil dog tro, at hun er blevet lidt dyrere siden da, da der har været stor efterspørgsel på hendes ting mange steder. Det bedste du kan gøre, er vel at skrive til hende, som jeg gjorde, og høre hende, hvad hun tager for de forskellige ting. Hun er meget, meget sød :-)
    Håber du finder noget rigtig skønt!!
    Kh Charlotte.

    SvarSlet