Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 30. april 2011

Nye duge i biksen....

Så er der netop lagt nye varer ind under "tekstiler". En masse, fine duge/bordløbere i forskellige størrelser.

... og så går turen ellers til loppemarked igen i morgen. Uh, kan næsten ikke vente. Selvom det kommer til at foregå med dobbeltklapvogn og to små røvere ved roret, så bliver det alligevel fint at komme afsted. Måske det bare bliver til mere oseri end egentlige fund så.... Men pyt med det. Så tager vi madpakken med og vandrer hen på legepladsen bagefter :o)

Husk at sige, hvis du har forskellige ønsker. Så leder jeg gerne efter det for dig....

2 kommentarer:

  1. Sikke en service! Ja- jeg leder helt sikkert efter noget.. ved bare ikke lige hvad desværre.. men har det lige i mente til næste gang ;)

    SvarSlet
  2. Men du plejer jo bare at tage med ;o) Ellers vil jeg selvfølgelig gerne lede efter noget til dig, søde K. Eksamen først. Og så....

    SvarSlet