Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 4. april 2011

Nye varer

Så er der lagt varer ind under "Lopper", "Retro" og "Klassikere". Det er tilladt at ose og snuse, men skulle du være interesseret i en dims, skriver du selvfølgelig bare til min email som findes under "kontakt".

4 kommentarer:

  1. Herlig blog :)Jeg holder øje med shoppen... er slemt hooked på uglen.. hvor mange må man eje?

    SvarSlet
  2. Hvor dejligt!! Ang. fuglen så findes der heldigvis ikke noget ugle-politi, så man må eje så mange man orker :-)

    SvarSlet
  3. FIIIIN blog:o) Super idé! Har bare lidt svært ved at læse teksten på den blomstrede baggrund:o) Men altså jeg er også ved at blive gammel, så måske er det bare briller jeg trænger til...

    SvarSlet
  4. TAK for roserne :-) Nej, du har helt ret - der ER ret svært at læse teksten, men jeg arbejder på sagen, sådan at der med tiden gerne skulle komme en ensfarvet baggrund lige netop dér hvor der er tekst.... ;-)

    SvarSlet