Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

søndag den 15. maj 2011

Bagagerumsmarked på Ingerslev

Idag nåede jeg et hurtigt smut forbi markedet på Ingerslevs Boulevard. Jeg vidste at jeg ikke havde alverdens tid, da jeg bare havde "efterladt" begge mine børn hos hhv. deres mormor og morfar med korte instrukser om, hvad og hvornår de skulle spise.... Men afsted måtte jeg altså lige ;o)

Uden helt at vide hvorfor, og uden også at opdage det mens jeg loppede den, viste det sig at dagens tema vist idag blev "orange og blåt". Nedenfor ses dagens fund:


- Blåt campingbord
- Cathrineholm the- og kaffekande
- Stelton flødekande og sukkerskål
- Huskeklemme
- Lille syltekrukke
- 2 krystalvaser
- Brødkasse
- 1 kagedåse, 1 kaffedåse

Og .... ta dah......

Fandt også denne rædsel/dette pragteksemplar af en prinsessekjole til min datter. Hun forelskede sig straks i den, og så er alt jo lykkeligt :o)

Rigtig god weekend til alle :o)

3 kommentarer:

  1. Sikke nogle lækre fund :) Ville ønske jeg havde været shoppeklar.. der går bare lige noget tid endnu.. har været ude at gå! Altså.. med gangstativ haha..10 meter... Men jeg gjorde det!

    SvarSlet
  2. Hvor får jeg da bare lyst til at gå en tur i genbrugsbutikker i dag, bare fordi :-)

    SvarSlet
  3. Katrine - næste gang!! :o)

    Kristine - Ja, jeg kender det godt. Det kan altså også være noget ganske særligt :o) :o)

    SvarSlet