Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 14. maj 2011

Dagens bedste gave....

Jeg fylder 35 år idag, og når man når derop i rækkerne beriges man jo nok ikke i samme omfang med gaver, som man gjorde da man var lidt yngre. Men idag startede dagen alligvel meget meget fint, da min datter - efter at have været med en tur ved bageren - kom hjem med en krøllet valmue, som hun havde holdt i sin fedtede, lille hånd hele vejen. Jeg tror det bliver dagens topscorer, og selvom den hænger lidt med næbbet, får den alligevel lov til at blive i vasen et pænt stykke tid endnu :o)


Nå ja - og så har jeg også givet mig selv en skøn, gul buket markblomster af en art. Jeg har glemt navnet, men pragtfuld er den i hvert fald :o)



God weekend til alle....

2 kommentarer:

  1. Tillykke smuksak! Ville gerne fejre dig, men må vente til fredag. Jeg regner med at blive udskrevet et par dage inden :) Elsker dine gule markblomster (af en art... ;) )

    SvarSlet
  2. Synes dit fravær har haft en ret ok årsag! Så nøjes du nu bare med at bruge krudt på at komme dig, så kan vi tids nok fejre mig... ;o)

    SvarSlet