Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

onsdag den 11. maj 2011

Det endelige resultat

Endelig endelig ENDELIG blev jeg færdig med at give mine havemøbler hele turen. Så selv om vejret idag er lidt trist, så synes jeg alligevel at min have funkler :o) Jeg har været på Ingerslevs grøntmarked igen, for at købe lidt farver ind, og vupti blev haven super super fin.



Undervejs i min process blev jeg heldigvis introduceret for TREKANTSSLIBEREN. Af hele mit hjerte vil jeg gerne takke hhv. handyman far og handyman kæreste, for at bringe værktøj med ledning ind i billedet i tide. Kan nu slet ikke forstå at jeg fik slebet den ene stol i bund kun med sandpapir og de bare næver. Nedenfor kan ses et lille billed-resume af make-overen:

Møbler før make-over samt mig igang med trekants-sliberen
Skal du igang med samme projekt, så regn med ca. 1 lille uge.
1. slib al gammel maling af
2. hvis der er meget synligt træværk, så giv møblerne en grunder
3. påfør maling indenfor 20-30 min (vådt i vådt er godt), eller vent 24 timer
4. vent endnu 24 timer, før du evt. giver møblerne 2. lag maling
5. nyd en øl eller et glas hvidvin i solen  i dine "nye" møbler :o)

Det endelige resultat:


Emaljekrukkerne er købt hos 1001 Ting i Jægergårdsgade, Århus. Synes selv de at er ret skønne, da de hjælper alle blomsternes farver lidt ekstra på vej....

3 kommentarer:

  1. Wow det er blevet lækkert!! Så må jeg da hellere se at komme efter dig! Og jeg mangler kun én stol, men havde da ikke drømt om at gøre det med de bare næver? Hvad tænkte du på dame?? Hahahaha.. du er sgu for skøn!

    SvarSlet
  2. im lovin den hvide møbler!

    SvarSlet
  3. Tak tak :o) Ja, jeg blev også selv temmelig tilfreds med resultatet :o)

    SvarSlet