Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 30. maj 2011

Fabelagtige fødselsdagsgaver

For nylig fyldte jeg 35, og dette førte et INFERNO af skønne gaver med sig. Se bare hvor skønne ting mine dejlige veninder, familie og kæreste kom med:

Stort billede:
To stks hvide Raadvad gryder
En Raadvad emalje sommergryde med motiv
En kærestebuket :o)
En limegrøn salt- og peberkværn fra Nuance
En mintgrøn Weber bordgrill
To stks lysestager i træ. Støvet grøn og hvid
Strikket bamse (loppefund fra min søster)
Helbak porcelæn: to små skåle (een med trælåg) + smørskål med låg
Et par forgyldte øreringe med koral perler
To stks neglelak fra Essie

Små billeder:
- Min kære søster havde lavet en opgavebog til mig om Danmarks geografi. Dette skyldes min absolutte og nærmest beundringsværdige stedblindhed, som gør mig aldeles afhængig af min gps.Alle opgaverne svarer til ca. 3. klasse, men jeg har endnu ikke turdet begive mig i kast med dem :o) :o) :o) Jeg fik også et kort til bilen (men det har jeg nu ikke tænkt mig at bruge.... ) ;o)
- Gavekort til skønne stofledninger
- Tørklæde fra min søde veninde fra Uni.

Endvidere havde min søster fundet en pragtfuld bluse til mig på et loppemarked (den var dog desværre lige til vask, da billedet blev snupset), og min skønne veninde fra Vejle havde givet mig en smuk kjole fra Rosemunde. Desværre var den for stor, så hun fik den med tilbage for at bytte den. Glæder mig SIIIIINDSYGT til at få den igen :o)

Jamen, er det da ikke helt vildt så skønne ting, jeg er blevet rigere dette år? LOVE IT ALL!!!! :o)

5 kommentarer:

  1. Jeg vil lige tilføje, at dine gæster fik et overflåd af lækker mad og flydende, som din søde kæreste og smukke du havde lavet til os :) Det var en super duper dejlig dag, og jeg ville i virkeligheden bare ønske, at du havde fødselsdag lidt oftere.. fx kunne du blive 35 3 gange i år eller noget...

    SvarSlet
  2. Guuud er du så gammel? ;)


    Det er dælme nogle fine gaver, uden undtagelser!

    SvarSlet
  3. Åh Kat - du er så SØD!! :o) Fra nu af fylder jeg i øvrigt kun 35. Man bliver vist ikke ældre.... simpelthen så smart ;o)

    Og Line - der er vist noget helt galt med skriften øverst i din kommentar. Jeg kan slet ikke læse det, desværre... ;o)) Men jo - helt fantastiske gaver

    SvarSlet
  4. TILLYKKE. Det er første gang jeg besøger din blog, men det er en super god ide at lave en loppeblog hvor der også fortælles om markeder. Jeg kikker ind igen en anden dag.

    SvarSlet
  5. Tak tak (også for din anden kommentar) - og velkommen tilbage til hver en tid :o) (hvis du har lyst kan du jo også deltage i min give-away. Så får du da en lille smagsprøve på Århus-lopperne...) ;o)

    SvarSlet