Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

onsdag den 18. maj 2011

Før og efter....

For nylig købte jeg en orange Bumling lampe på Bispetorvets bagagerumsmarked. Den virkede som den skulle men så en lille smule kedelig ud med sin helt almindelige (og let gulnede) ledning. Så jeg fulgte et godt råd (tak kæreste) og kiggede forbi denne butik på nettet, hvor man kan købe de fineste stofledninger i forskellige tykkelser og design. Efter sigende skulle de have over 150 forskellige farver, så valget er nærmest frit. Den fysiske butik ligger på Skt. Pauls Kirkeplads 19 i Århus C og kaldes Rif Raf. Priserne er bestemt overkommelige - jeg gav 250,- for 5 meter lilla ledning, og med det vuns havde jeg en lidt frækkere lampe i min udestue :o)

Her kan I se mine før og efter billeder:







(.... øh ja, det giver måske ikke lige sig selv, men det er det samme "før" billede, som går igen i begge collager - nemlig dér hvor lampen ligger på min sofa)

7 kommentarer:

  1. Ej, det ser fedt ud!!! Den er da for lækker! Tillykski!

    SvarSlet
  2. Ja, jeg er også ret tilfreds. Den er cool, ikke? :o)

    SvarSlet
  3. Må siger at den er blevet super fedt... med den lilla ledning :0)

    SvarSlet
  4. Tina Kristine - velkommen til :o) Og må jeg sige - du har udsøgt smag ;o)

    SvarSlet
  5. Den er ret cool! Lilla ledning er et hit ;)

    SvarSlet
  6. Ja, så bliver det vist ikke meget mere retro. Lilla OG orange! Men hjemme hos os er lilla nu bare generelt et hit :o)

    SvarSlet
  7. Det er en superfed Bumling og til 425 kroner er det et fund. Der findes faktisk en svensk bog om Bumling og alle de andre lamper fra Ateljé Lyktan. Jeg har skrevet om bogen på min blog, hvis du skulle være interesseret: http://loppefund.wordpress.com/2011/04/25/kolossen-som-blev-et-salgshit/

    SvarSlet