Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

fredag den 13. maj 2011

HURRA for min kunstklub :o)

Jeg arbejder til daglig som gymnasielærer på Silkeborg Gymnasium, og dér er jeg medlem af en kunstklub. I går var vi til den årlige generalforsamling/auktion over de værker, som har roteret mellem medlemmerne de sidste 2 år. Det er vældig, vældig hyggeligt, og hvert år drikker vi lige et enkelt glas rødvin og spiser lidt god ost. En tilbagevendende begivenhed er også den årlige lodtrækning medlemmerne imellem. Bestyrelsen har købt 3 gaver, og så trækker man ellers bare lod fra en hat. I år ønskede jeg mig så INDERLIGT at vinde, da alle 3 gaver bare var helt fantastiske. Meeeeeeen, tænkte jeg - mon ikke mit held er brugt op, da jeg jo også lige har vundet en give-away her i blog-land. Men vupti - det første navn, som blev udtrukket var mit, og så havde jeg frit valg på gavehylden. Jeg valgte den SKØNNESTE porcelænsfigur af keramikeren Louise Hindsgavl som sidste år fik Silkeborgs kunstnerlegat. Se...... :o)

"Rødhætte"

Det jeg er allermest vild med er, at hun bryder med de gængse regler indenfor sit fag. Nemlig det pussenussede som ofte følger med porcelænen. Denne figur kaldes "Rødhætte", og eftersom at jeg jo har TERPET selvsamme eventyr med alle mine stakkels elever, er det klart at jeg jo kun kan elske denne. Det uskyldige barn som her er smeltet sammen i symbiose med udyret, mens hun/den balancerer på hhv. noget der minder om en konkylie og en trappe, rejser en masse spørgsmål. Ahhhh..... det er FRYD for en humanist som mig :o) :o) Men altså - er det da ikke bare for fedt, at man kigger på noget og tænker "hmm... det er jeg sgu ikke helt sikker på, at jeg forstår. Men jeg er vild med det ikke desto mindre..." Det er god kunst for mig :o)

Nu bor den på min reol under mit elskede Sarah Hvass maleri, så mere lykkeligt bliver det ikke. Og vel nærmest fordi jeg var så glad for min præmie, lod jeg mig også vælge ind i bestyrelsen. Så kan jeg fra nu af være med til at præge indkøbene, hvilket jeg glæder mig super meget til. Shit, hvor jeg elsker mit arbejde og det fryns det bærer med sig (....ha ha... det kan jeg jo sagtens sige nu, når jeg er på barsel. Lad os se om jeg synes det samme efter sommerferien...) ;o)

2 kommentarer:

  1. Hovsa! Dette kunstværk var smuttet forbi min opmærksomhed! Ih, det er skønt altså! Jeg synes, det er en trappe-bølge... Men hvorfor den uden hætte kan hedde rødhætte, forstår jeg ikke... Det må vi lige diskutere nærmere over det rødvin og ost, du praler af ;) Kan man det med en sølle sundhedsvidenskab'er som mig?

    SvarSlet
  2. Ja, det kan man godt. Ellers får du bare lidt mere rødvin.... ;o) Det vil jeg glæde mig til så :o) :o)

    SvarSlet