Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 9. maj 2011

Marked på Bispetorv vol. II

I lørdags befandt jeg mig (som skrevet i det forrige indlæg) på Bispetorv i Århus med Domkirken og Teatret som smukke kulisser. Det store, nye loppemarked åbnede "dørene", og både vejret og stemningen var i top.

Åbningsceremoni v. Bispetorvets loppemarked
Der blev holdt tale, og på fornemmeste vis (eller det vil sige..... saksen var faktisk noget sløv, så det tog en rum tid) blev snoren klippet over, og startskuddet lød. Loppemarkedet var igang :o)


Der var fundet de fineste lopper frem til dagen, og selvom man ikke kunne gøre sig mange røverkøb, var markedet absolut besøget værd, alene fordi det bare BUGNEDE med lækre sager. Helt sikkert er det i hvert fald, at jeg må tilbage når markedet igen kommer til byen.



Her følger lidt stemningsbilleder fra dagen:


Markedet med Domkirken i baggrunden.


Et lille udvalg fra de mange, fine bikse. Min veninde fik fingrene i de smukke, smukke dåser.

Opstilling af skønne æsker/dåser og farverige  Krenitskåle.



Det aller aller allerbedste af det hele var dog at JEG FANDT MIN BUMLING-LAMPE!!! Hurraaaa..... :o) Jeg har ledt efter denne skønne lampe i en rum tid, men uden held. Og selvom jeg egentlig allerhelst ville have haft den i den skønne gule farve, så blev jeg alligevel henrykt over at finde den i orange. Den gule er ret sjælden, og det er endnu ikke lykkedet mig at opspore den. Modsat ses den brune ofte, men det var ikke lige den, jeg ønskede mig allermest. Ss jeg kompromis'ede med mig selv (jo, det kan man godt...) og lod mig forelske i den orange. Snart skal den pryde min udestue, og jeg glæder mig.
Jeg fik pruttet prisen ned til 425,- hvilket jeg selv synes er et KANON køb. Hvis du er til retro, vil du bestemt også elske min Bumling :o)

"Bumling" designet af Anders Pehrson for Ateljé Lyktan i 1968.
Sådan endte min lykkelige loppedag. Med to trætte børn og en endnu tålmodig mand ved min side traskede vi hjemad. En fjerdedel af os fuldt beriget af både stemningen og sin nyerhvede orange darling (hvilket er en ok fin procentdel skulle jeg mene).
I shoppen kan du finde nye varer under "lopper", "tekstiler" og "retro". God ose-tur...


(Nå JA . - og PS. I morges mødte dette dejlige syn mig på badeværelset:

Min kærestes tandbørste er flyttet ind.... :o)
(Ups. There. I said it: the "K" word...)

8 kommentarer:

  1. Hæhæ - så så jeg da godt du kom kørende med den -den orange lampe.. ;)

    SvarSlet
  2. Haha - gjorde du det? :o) Fandt du også noget fint? Eller osede du bare?

    SvarSlet
  3. Ja jeg osede bare - dvs. fik lidt udløb for min Pondus fetish med en sød Pondus til fødselsdag bog.

    Det var bare generelt alt for dyrt på markedet, synes jeg..

    Vi var på markedet lige da det åbnede og så igen da de var ved at lukke ned. Men så dig (ok det var lampen vi havde fokus på ;)) da vi holdt frokostpause på Rarbar.

    SvarSlet
  4. Godt det var så dyrt, ellers havde det gjort alt for ondt, at jeg gik glip af det! Og må jeg lige diskret sige WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE til det sidste billede ;) I LOVE IT!

    SvarSlet
  5. For pokker C :-) Blogger du også?
    Hvor hyggeligt.
    Tjek lige det her indlæg hos mig:
    http://mrs-poppins.blogspot.com/2011/04/paske-lopper.html
    Er det den samme lampe?
    Kh. Louise (aka. din gamle noa kollega)

    SvarSlet
  6. Det er hyggeligt at følge med i din blog, og se billeder af hjembyen. Tak for det.

    SvarSlet
  7. Neiiiiii Louise!!! Så hyggeligt! :o) Jeg er ikke helt sikker på, om det er den samme lampe der er tale om. Har din også gitter forneden? Hvis det er, kan jeg selvfølgelig ikke helt skjule min STORE misundelse over, at du tilsyneladende har fået den for en slik.... Men sjovt at vi deler samme passion og smag :o)
    Håber alt er vel med graviditet mm.?

    Kristina - hvor dejligt, at du finder min blog hyggelig. Det er jo altid sjovere at skrive, når man ved, at der er nogen, som læser det også. Så SELV TAK!! :o)

    SvarSlet
  8. Ingen gitter i min ;-) Sikkert derfor den var billig. Det går ok her - dagene er lidt lange, men nyder det nu alligevel. Tillykke til dig med kærligheden ;-)

    SvarSlet