Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

torsdag den 19. maj 2011

"..... Og så skal jeg heller ikke ha' ,mere!"

- har jeg så sådan ca sagt 5 gange idag! Det hele startede med et tandlægebesøg, som endte med at koste 2200,- og fordi jeg syntes at det var så frygtelig synd for mig, besluttede jeg mig åbenbart for at blive den næste deltager i "Luksusfælden". Det slår klik for mig, og så kan jeg ikke finde ud af at stoppe i tide. Og det er egentlig helt gak, idet jeg i 3 mdr er på barselsdagpenge (hvilket jeg kan røbe, IKKE er lig med gourmet-bøffer og rødvin hver dag). Men altså: 1 jakke, 1 bælte, 2 bluser og 1 par jeans senere sagde jeg igen ".... Og så skal jeg heller ikke ha' mere!", og så stoppede jeg også!!
Men hold kæft hvor jeg elsker det. Skyklapper på og så bare drøne dankortet igennem. I know - det er en sygdom, men en edderfed een af slagsen ;o)




Levis jeans 900,-
Bælte fra Loftet 150,-
Le Grenier skjortebluse 400,-
Stella Nova bluse 1400,-
Selected/Femme jakke 900,-

I smell trouble, but what to do?

2 kommentarer:

  1. Men ved du nu hvad sødde (du ved... hårdt D i søde..), det var da også et scoop af den anden verden, hva?? Tillykski med det! Skønt at frokoste dig! Det ÆLSKER jeg!

    SvarSlet
  2. Ja, jeg mente også at det da ville være et tab af en anden verden, hvis ikke jeg slog til. ÆLSKER også at frokost dig. Og hurra vi ses igen i morgen :o)

    SvarSlet