Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 2. maj 2011

Panik-marked og giveaway-gevinst :o)

Igår oprandt dagen, hvor jeg havde fået styltet begge børn op i barnevognen, pakket og smurt en madpakke som kunne brødføde en hel landsby, for at drage til bagagerumsmarked på Ingerslev. Men.... hmm... der var sandelig ikke noget marked. Ifølge kalenderen burde det have været der, men måske pga datoen - 1. maj - var der ikke noget arrangement alligevel. Så stod man dér..... med forventningsfulde børn (og mor!!!) og en meget tålmodig mand under sin arm. Og hvad gør man så??? Alle segl var jo ligesom sat ind.... Så gik vi på legepladsen i stedet for, og spiste madpakken og alle kiksene og frugtstængerne, for derefter at suse til Viby til et andet genbrugsmarked. Her var der en masse fine ting, men desværre var priserne skruet godt i vejret. Lidt smukt Bjørn Wiinblad fandt jeg dog - plus lidt andre godter. Jeg vil løbende lægge varer ud på siden i løbet af i dag, men der står også projekt "male havemøbler" på programmet, så jeg når nok ikke at få lagt det sidste ud, før engang i aften, når banditterne sover....

Selvom markedsdagen ikke forløb helt efter planen, og selvom jeg var lidt skuffet over ikke at kunne mæske mig i Ingerslevs atmosfære (når nu vi var så KLAR), så endte dagen alligevel med at blive fuldstændig tip top, da jeg nemlig igår aftes fandt ud af at jeg havde vundet en GIVEAWAY hos Patchwork Passionista, som består af den skønneste have-pakke. Jeg kan slet ikke vente med at få gaven og med at få det hele i jorden.... Hurra. Tænk at det skulle overgå mig. Jeg vinder faktisk ALDRIG noget, og så står man pludselig dér med den skønneste foræring. Så endte dagen alligevel rigtig lykkelig... :o)

Når du besøger shoppen, så husk i øvrigt at scrolle helt ned under hver kategori. Jeg forsøger nemlig at "rydde lidt op" og organisere lopperne en lille smule efter kategori og tilhørsforhold, sådan at de nyeste varer ikke nødvendigvis står øverst længere.... God jagt!

Kagedåse. Kan ses under "lopper"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar