Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

søndag den 22. maj 2011

Tangkrogens bagagerumsmarked

Lidt ærgelig over at jeg først kunne komme afsted på weekendens store marked om lørdagen, gik jeg alligevel derfra med små, skønne fund. I år stod den for mit vedkommende mest på porcelæn, og det lykkedes mig at finde dele til min egen Musselmalede middagssamling. Når det er sagt, skal det dog også tilføjes at Låsby Svendsens ånd også havde sneget sig ind i hjørnerne her og der, så blandt alt det fine måtte vores øjne også forskrækkes med træsko, cloggs, 3-for-en-halvtredser-sokker samt boder med Lis og Per for fuld udblæsning. Og selvom smag selvfølgelig er en individuel sag, så kunne jeg nu godt have været disse (efter min fulde overbevisning) rædsler foruden. Heldigvis var der mange af de rigtig fine boder også:



Små perler blev det selvfølgelig til, og i selskab med min smukke Blomsterpige-veninde blev dagen alligevel en succes.



Der vil snarest blive lagt nye varer ud i shoppen. Rigtig god søndag aften derude....

7 kommentarer:

  1. Argh... Bagagerumsmarked? Var det ikke lidt større ;)

    Det ser ud til at du har haft lange arme på vej hjem..

    SvarSlet
  2. Har altså fortrudt, at jeg ikke købte den "plastik isspand" ;)

    SvarSlet
  3. @Line - hmm... bagagerum - kalder de det ikke selv det?? Eller blander jeg det sammen med Bispetorv nu? Og ang. de der lange arme, så har een jo bil :o)

    @ Katrine - Ja, du er da også en knold. Her gik jeg og købte og købte, og så kom Frk. Nærrig pludselig frem i dig. Hvor kom hun egentlig fra? Jeg havde sgu da ikke inviteret hende :o))

    SvarSlet
  4. De kalder det nu vist et kræmmermarked ;) -Det er det vist altid når der er spegepølsesalg og tilbud på sokker...
    -Bil, lyder godt ;)

    SvarSlet
  5. Nåh ja. Kræmmermarked!! Jeg giver min ex-ammehjerne skylden ;o) Ja, jeg tænker også, hvad du mon gør, med alle de møbler du slæber hjem :o))

    SvarSlet
  6. Jeg synes jo at de nævnte boder skal være der, fordi det er jo en stor del af den kultur. For mange år siden havde min venindes far en bod derude, så jeg har rent faktisk prøvet at sove derude, har jeg i hvert fald bildt mig selv ind, og jeg tror altså også at det passer. Det var en helt fantastisk oplevelse mindes jeg. Sådan gad jeg godt at være barn igen.

    SvarSlet
  7. De dåser der er da fantastisk suk. Her i Holstebro holdes der også baggagerumsmarked og det kan godt være jeg skal forbi næste gang.

    SvarSlet