Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

tirsdag den 7. juni 2011

Fugle babyboom...

Jeg tror sjældent at jeg har set så mange fuglereder og så mange fugleunger i een have som nu i år. Det er som om at fuglene FLOKKES om at komme først op i vores træer. Og jeg må også indrømme, at det jo da er vældig hyggelig. Jeg løfter ivrigt Lærke op i højden, så hun kan se de sultne unger strække hals, og hun gør store øjne og følger flittigt med, når fuglemor kommer for at fodre sit afkom. Eller... det troede jeg i hvert fald... For det rosenrøde billede af mit naturinteresserede barn brast en tidlig morgen, da vi alle mand var på vej til vuggestue. Uden for vores have lå en stakkels, lille fugleunge som en heldig kat vist havde haft poterne i. Jeg vidste ikke helt hvordan (eller om) jeg skulle skåne min datter for synet, men i stedet kigger hun ned på den forhutlede unge og udbryder i et uimponeret tonefald: "Må jeg godt træde på den, mor?" Hahahah .... det er jo lidt tragi komisk. Synd for fuglen - bestemt - men også lidt sjovt sagt sgu.... Hun er dælme svær at gøre indtryk på den Lærke-pige :o) :o)

Her er  billederen af solsorteungerne og deres vagtsomme moder. De er snupset i går, og idag forlod de baksende og flaksende reden.....



.... og når det så er sagt, så tror jeg egentlig helst bare at jeg havde set dem blive i reden. Eller i hvert fald bare vente med at komme ud derfra, indtil de i det mindste vidste, hvad de havde med at gøre. For det er mildest talt belastende at have 3 kæmpe fugleunger til at flakse rundt om fødder og ører på een. Og jo mere bange for mig de var, jo mere fløj de jo ind i mig hele tiden.... Jamen, så hold dog OP!!! Begyndte faktisk helt at forstå det der fugle-fobi-noget som mange jo lider af. Jeg var tæt på at melde mig ind i klubben idag også. Forestil jer lige at stå med en barnevogn med MEGET vågen dreng som man skal forsøge at lulle i søvn, og så befinder man sig pludselig midt i et fugleinferno..... Temmelig skørt egentlig. Nå men anyways.... Selvom himlen idag var lidt kedelig at kigge på, så var den smuk set igennem trætoppene.... :


I shoppen har jeg lagt en lille smule mere ind under "øvrige lopper" og "emalje". God fornøjelse. Og god aften derude :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar