Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 13. juni 2011

Mølleparken - loppefund og billedspam

Idag tog jeg mine unger med til loppemarked i Mølleparken ved hovedbiblioteket i Århus. Sidste gang der blev afholdt loppemarked her var det en stor succes, så jeg (vi?) glædede mig/os meget til at opleve stemningen igen. Jeg besluttede mig for at fundene idag skulle være til mig selv og ikke til shoppen, da jeg vidste at jeg ville få min sag for med begge banditter og derfor ikke havde oceaner af tid ved hver enkelt bod. Vi tog derfor en hurtig "cruiser" og sluttede af med frokost på græsplænen i stedet for. Her kan I se, hvad vi kom hjem med :o)

* Retro dynejakke
* Godnat-bog
* Vattæppe
* Lille porcelænsfad
* Tre små tallerkner (som er tiltænkt et lille mini krea-projekt inden så længe....)
* Et par sko med fint spænde
* Gammel pude med broderi
* En Anna-dukke (som på dette tidspunkt sov til middag....)

Samlet: ca 250,-



Her følger lidt stemningsbilleder fra dagen:



Vattæpper, hj.lavede godter og vintage tøj

Lærke fandt en skøøøøøn biks med labre asseccories :o)

... og endelig blev det tid til frokost på vores nye tæppe...


Efter en lang men dejlig formiddag blev Lærke puttet med dagens største loppehit: ANNA (som vi fik for 22,-) :o)


.... er det ikke for skønt?

Hurra en dejlig dag!!

2 kommentarer:

  1. Sikke fine ting du har fundet! I særdeleshed Anna!! 22kr?? Det er da for sejt! Og Gud hvor skønt med billederne hvor Lærke prøver armbånd, hvor ungerne (og Anna) sidder på det nye smækre tæppe, og hvor Lærke og Anna sover til middag.. Åh mit hjerte altså!! Jeg pisseelsker jo de unger!

    SvarSlet
  2. Vi havde altså også bare en super dag. Men vi savnede dig jo!!! Du skulle helt sikkert have været med - så havde alt været i særklasse! Men ja - hjertet flyder over af det "Lærke & Anna"-bånd, der blev knyttet ikke? :o)

    SvarSlet