Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 25. juni 2011

Nye varer...

Så har jeg igen lagt lidt nyt ind i shoppen. Grundet en absolut vellykket og abeskøn sommerfrokost med ca 140 lærerkolleger i går dag og nat er undertegnede dog endnu mærket af et lidt tungere hoved end normalt. Derfor er der kun lagt få varer ind i denne runde. Men jeg lover: there is much more to come.... :o)
Kig under øvrige lopper, retro, dåser/emalje og porcelæn.
God weekend til alle.

7 kommentarer:

  1. Jeg vil HELT vildt gerne have den brune og blå.. men hvor bor du? bor selv i vanløse, mon det er muligt at afhente et eller andet sted?

    KH

    SvarSlet
  2. Hej Trine-Emilie.
    Jeg bor i Århus, så der er desværre lige et stykke imellem os jo. Men jeg vil gerne undersøge noget fragt/porto, hvis du er interesseret? Men det bliver nok ikke helt gratis, da de jo er lidt uhandy at have med at gøre. Hvis du gerne vil vide mere, kan du kontakte mig på min mail, som står øverst oppe til højre.
    Kh Charlotte :o)

    SvarSlet
  3. Hejsa,
    Jeg er interesseret i den blå kasse. Er den solgt? Lykke

    SvarSlet
  4. Hej Lykke.
    Ikke endnu, men jeg vil gerne lige give Trine-Emilie en fair chance for at svare, da hun er interesseret i den samme kasse. Hvis ikke hun vil købe den alligevel, er den din. Du kan evt. skrive en mail til mig, og så kan vi aftale nærmere.

    Kh Charlotte

    SvarSlet
  5. Hejsa
    det er klart. Sender en mail til dig.

    Lykke

    SvarSlet
  6. hej.. Din gave bliver sendt her en af dagene..KH Iben

    SvarSlet
  7. Hej Iben.
    Det lyder super. Jeg glæder mig :o)
    Kh Charlotte.

    SvarSlet