Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

onsdag den 8. juni 2011

Se hvad posten havde med i dag.... :o)

For et par dage siden var jeg så heldig at vinde den skønne, skønne give away hos Mrs. Poppins (i folkemunde også kaldet Louise), og allerede i dag modtog jeg hele herligheden med posten. Skulle du ikke allerede kende hendes blog, kan jeg kun varmt anbefale et besøg hos hende og hendes fine univers.


I pakken var der et skønt kort fra Louise og den flotte broche fra Thora Finnsdottir, som jeg selv har valgt. Brochen passer i øvrigt SÅÅÅÅÅÅ fint til min lille, gule vase af samme keramiker. Så når den ikke er i brug får den lov til at ligge her og se smuk ud :o)

Ud over dette var der også det pragtfulde stof, som jeg endnu ikke helt har besluttet hvad jeg skal trylle om til endnu. Men efter at have set Lærke i fjæset er det dog ret sikkert at det må blive noget til hende (eller værelset). Een ting er dog sikkert: Vi glæder os :o) :o)


Husk at du kan deltage i min egen give away her som udloddes d. 20. juni.
Rigtig god aften til alle.

5 kommentarer:

  1. Tak for de søde ord Charlotte :-) Dejligt du er glad for det - og håber du kan se bort fra stoffet er en smule krøllet.....!

    SvarSlet
  2. Pyt med krøller!! Stoffet var et stort hit hos den lille dame alligevel :o) Tak igen Louise for de fine ting :o)

    SvarSlet
  3. Rigtig spændende blog,jeg kan se at vi har nogle fællesinteresser så her vil jeg rigtig gerne følge med, har fluks meldt mig som fast læser.
    Fortsat god pinse
    Eva

    SvarSlet
  4. Velkommen til Eva :o) Jeg vil glæde mig til også at smutte en tur forbi din blog :o) .... og husk at du kan deltage i min give away, hvis det skulle have interesse ... ;o)

    SvarSlet
  5. ..... nåhh... det er DIG!! ;o) Dig er jeg jo jævnligt forbi (blev bare lige narret af det der "Eva"). Fantastiske fund du gør dig i øvrigt. Er vild med dine kreationer :o)

    SvarSlet