Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 20. juni 2011

Ta dahh.... og vinderen er fundet

Så blev det endelig tid til at trække vinderen af min første give away. Jeg vil dog gerne starte med at sige TAK til alle jer, som har deltaget. Jeg er blæst bagover og er SINDSYG glad, fordi I har haft lyst til at være med. Der var 47 deltagere og ialt 109 lodder, men jeg begav mig alligevel ud i at skrive og klippe selv, da jeg pludselig (guderne må vide hvordan) havde 2 sovende børn på samme tid i eftermiddag. Så here goes....:


Og de blev blandet fint og lagt i mit yndlingsfad :o)


Og så vågnede Lærke og ville høre hvad jeg lavede. Hun forstod ikke et muk af det, men ikke desto mindre var hun helt med på, at hun i hvert fald gerne ville hjælpe. Jeg kan således garantere absolut ingen snyd overhovedet, for selv om hun er et gudsbenådet barn på 2½, så kan hun endnu ikke hverken læse eller skrive, hvorfor vinderen altså heller ikke kan have været en favorit på forhånd.... ;o)


Jeg skal ikke trække spændingen yderligere men kan afsløre, at vinderen er en kreativ sjæl, som jeg ved allerede havde øje på et par ting i shoppen. Hun har den fineste blog, som bestemt er et besøg værd, og hun laver nogle SKØNNE SKØNNE ting, som man bestemt gerne vil have fingrene i (og som jeg ved hun sælger fra sin blog biks). Vinderen af give awayen er således .... ta dahh..... (trommehvirvel) indehaveren af denne blog. Tag et smut forbi og se om det måske er dig.... :o)

Jeg glæder mig til at komme et smut forbi de mange nye blogs, som jeg nu skal til at stifte bekendtskab med, og jeg glæder mig til at se, hvilke forunderlige, kreative verdener der er derude. Nye som gamle læsere (eller ok - jeg har været igang som blog woman i 3 mdr - but still....) - jeg håber, at I har lyst til at blive hængende og følge lidt med i mine finurligheder.....

Og endelig: vinderloddet - som det så ud i Lærkes lille fedtede hånd :o)


Søde Jane - send mig en mail og fortæl mig, hvad du kunne tænke dig af skønne loppefund (så var det måske alligevel smart nok, at vi lige ventede med den bytter.... ) :o) og så skal jeg sørge for resten. Happy shopping :o)

3 kommentarer:

  1. HURRAAAAAAA!!! Ej, hvor er det fedt, og ja - det var så helt ok at vi ventede med bytter - selv om jeg altid er frisk på bytte-bytte-købmand med dig!!)
    Skyyyynder mig ind for at se om jeg kan vælge (uha - luxus-problem ... hehe!!)
    Sender en mail snarest!! :-)

    Ha' en fantastisk aften ... og TAK til fantastiske, skønne Lærke som fangede mig i sin lille fedtede hånd!! Hehe!!

    Kh. Jane

    SvarSlet
  2. Neeeeeeeeeeeeeeeeej... hvorfor kan hun dog ikke læse?? Så formoder jeg, at jeg havde haft en lidt større chance!! Nå, men tillykke til Jane ;)

    SvarSlet
  3. Den helt rigtige vinder! Tillykke til Jane og tak for spændingen til dig :-)

    SvarSlet