Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 30. juli 2011

Blogudfordring - Photo Challenge....

Hos Fie med Fies Fjollerier har jeg netop læst om denne blog udfordring, som går ud på, at man i løbet af august måned bliver udfordret til at tage et billede af et nyt motiv hver dag. Jeg synes det er en super hyggelig udfordring, og jeg er med :o) Måske har du også lyst?


Så har jeg lige søndagen til at øve mig i at se anstændig ud, når nu mandagen vil udfordre mig til et selvportræt....

6 kommentarer:

  1. Iiihh det lyder altså lidt sjovt :)
    øv-bøv havde jeg bare det fedeste kamera(!) men jeg vil lige sove på idéen og måske hoppe med.
    Tak fordi du inspirerede mig.

    SvarSlet
  2. Jeg hopper ikke med, men jeg glæder mig meget til at følge dig!! Spændende spændende :)
    Knus

    SvarSlet
  3. Ja, nu får vi se, hvor spændende det bliver, for 1: jeg har ikke verdens mest fancy kamera, og jeg er ikke nogen mesterfotograf, og 2: mit hoved bliver snart fyldt med arbejde arbejde arbejde igen, og så ved jeg heller ikke, hvor meget plads de kreative tanker kan få. Men ideen er sjov, og jeg er vild med den. Photo challenge er hermed skudt i gang :o) :o)

    SvarSlet
  4. Åh tror måske jeg hopper med på den også.. ;) Har vist bare lidt svært ved at oversætte alle dage :s

    SvarSlet
  5. Åh hvor SUPER :o) (men hey - sig lige til, hvis der er noget du er i tvivl om - så skal jeg se, om jeg kan hjælpe) ;o) Jeg vil glæde mig til at se, hvad du finder på....

    SvarSlet
  6. Jeg prøver i hvert fald nu ;) Ellers er der jo MANGE der leger med.. Så mon ikke jeg vil kunne fatte pointen ud fra folks billeder :p

    SvarSlet