Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

tirsdag den 5. juli 2011

Hurraaaa... endnu en give away gevinst

I dag modtog jeg den give away som jeg var så heldig at vinde hos Miss A D. Hvis du ikke allerede har besøgt hendes blog, kan jeg kun anbefale et smut forbi. Her hersker der kreativitet og hyggelige påfund. Give Awayen var en super fin, lille skål (som nu har fået plads oven på min brødkasse, hvor den ser helt rigtig ud), et skønt flag samt et hæklet manilla-mærke. Flaget kommer fluks i brug i aften, hvor min veninde kommer forbi til en kop the, og så må jeg fejre hende lidt forsinket (da jeg er en meget dårlig veninde og vips glemte alt om hendes fødselsdag i lørdags!!!!).


Tusind tak, Anne Dorthe for de smukke ting. Jeg er meget glad for det hele :o)

3 kommentarer:

  1. Tillykke med den - smil - lækker gave du der har fået.

    SvarSlet
  2. Tillykke med gaven.. Ja AD har en dejlig blog.. Jeg har været heldig at møde hende i virkeligheden - og hun kan altså nogle ting.. Herligt..KH Iben

    SvarSlet
  3. Ja, det er en fin pakke ikke? Blev også så glædeligt overrasket. Var da vist lige inde i en heldig stime dér med TO give aways lige efter hindanden :o) :o)

    SvarSlet