Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

fredag den 8. juli 2011

Jamen, hvor HELDIG kan man være???

Sørme om ikke jeg var heldig at vinde endnu en give away, og jeg må indrømme, at med så meget held i sprøjten, som jeg har haft på det sidste, bliver jeg snart nervøs for om kæresten siger farvel og tobak. Kan man virkelig vinde så meget i både spil og kærlighed??? Jeg ved ikke hvor længe det lader sig gøre, men det er fedt, så længe det står på, og jeg hepper på, at jeg kan være med lidt endnu :o)



Denne gang var jeg heldig at vinde den SKØNNESTE hæklede madpakke + lille ræv hos Hanne med bloggen Grøn græs. Det hele var fint pakket ind, og der havde endda sneget sig lidt overraskelser med i form af karameller :o) Tusind tak, Hanne, for alle de pragtfulde ting. Madpakken er allerede blevet pakket ned og ud et utal af gange af hjemmets 2-årige, og lur mig, om ikke frøkenen også mener, at hele herligheden skal med i Djurs Sommerland i morgen :o)





Jamen sikke da en laber fredag. God weekend til jer alle derude i blogland....

5 kommentarer:

  1. Glad for det falder i god jord....og kom godt frem. :-)

    God tur til Sommerlandet, hvor jeg håber madpakken byder på andet en hæklemadder. :-p

    SvarSlet
  2. Sådan en madpakke ville jeg også gerne have med på tur - og man behøver slet ikke tænke på frysseelementer i køletasken!

    SvarSlet
  3. Undskyld, hvad??? Nu var jeg lige ved at være lidt med... I don't get it! Det der kan man altså ikke statistisk set! Men tillykke! Det der er godt nok en mucho skøn én af slagsen!

    SvarSlet
  4. Sikke en skøn gave!

    SvarSlet
  5. Ja, jeg er dælme osse glad for den gave!!! Sommerlandet var lykken, men det var nu lige før at hæklemadderne havde været mere proteinholdige end det menuen ellers bød på i dag.... Pyt med det. I morgen står den på rugbrød igen ;-)

    SvarSlet