Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

tirsdag den 26. juli 2011

Jeg har fået en Award....

Een ting er at jeg elsker Blogland og alle de forskellige blogs, der er rundt omkring. Noget andet er, når nogen sætter pris på min blog og lader mig vide at det jeg laver og skriver om, er interessant for andre. Begge dele står højt på min favoritliste. Jeg har modtaget denne award (med lidt snyd fordi jeg har fået den af en meget god veninde....) af dejlige Katrine, som har en skøøøøøøøøn blog, hvor hun på finurlig vis skriver om dagen der gik, hendes impulsindkøb og ikke mindst viser os sider af sit kreative gen. Hvis ikke du kender bloggen skal du skynde dig et smut forbi... :o)




Reglerne for at modtage prisen lyder:
  1. Man skal linke til den, som man har modtaget awarden af
  2. Man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere, der har færre end 100 faste læsere
  3. Man skal svare på 5 spørgsmål
Spørgsmål 1Hvorfor begyndte du at blogge?


Vist nok mest på grund af et tilfælde. Jeg har længe (og her snakker vi år...) gået med en drøm om at gøre noget mere udi det der med lopperne, men ideerne strandede altid, når de nåede det tekniske punkt der indeholdt en computer. For selvom jeg godt kan tænde og slukke for den, så er jeg faktisk bedst til at tingene bare virker og eksisterer på forhånd uden at jeg skal til at "designe" det fra skratch. Og derfor blev min web-biks kun ved tanken. Jeg blev dog "overtalt" af min kæreste til at prøve blogverdenen (og det er jeg sikker på, at han bittert har fortrudt mange gange siden), idet jeg så ikke behøvede at kaste mig helt ud i det med at have en internetbutik endnu. Og siden de første spæde skridt er jeg så langsomt bare blevet bidt af stemningen og verden herinde, så jeg har tænkt mig at blive hængende lidt endnu....

Spørgsmål 2: Hvilke blogs følger du?


Mange mange mange. Den ene tager jo den anden. Så besøger man een fantastisk og opdager 5 nye fantastiske i dennes blog roll. Og sådan bliver det ved. I hvert fald for mit vedkommende. Jeg kan slet ikke stoppe igen. Så det er vel lidt som et pyramidespil bare med lutter win wins istedet for loose loose :o)

Spørgsmål 3: Favoritfarver



 Åh igen: der er mange jo. Mint og lilla står nok temmelig højt på listen, men også gul, nougat-brun og grøn er blandt favoritterne.  Nå ja og pasteller. Dem elsker jeg også..... Og hvidt. Og lidt pink.  Og oliven og koral. Som sagt.... der er flere :o)


Spørgsmål 4: Favoritfilm

Øv, hvorfor er det ikke "yndlingsbog"? Hmm.... men af film skal nok nævnes "Dog tooth" (sær, græsk film som rører én laaaaaangt ind), "Fight Club" (den holder bare stadig, og jeg forsøger ALTID om jeg kan komme til at bruge den i min undervisning om "unreliable narrator"), "Troløs" (LOOOOOOOVE you Ingmar Bergman!!!), "Inception" (Nytænkning over dem alle), "The Prestige" (set flere gange og den vækker stadig undren, foragelse og jubel).

Spørgsmål 5: Hvilke lande vil du besøge?


Jeg synes stadig at jeg har hele verden til gode, men aller aller helst vil jeg nok "bare" gerne til USA, og nærmere bestemt New York. Det er mit MUST SEE over dem alle. Og så mangler jeg en masse i Italien og Spanien (argh... faktisk bare hele Europa) og et par Bouty steder. Nu skal Albert bare lige have den der ble af, og så bliver vi ikke til at holde inden døre... :o)


Awardvindere:


Vidunderlige Univers 
Pimp Me Up! ... on detour
Flyv Lille Fugl og Tankespind
Grøn Græs
MyMy Børnetøj - samt andre sysler

Tillykke til jer alle. I er med til at inspirere mig i min hverdag, og jeg elsker at læse med hos hver og een af jer. Jeg håber, at I har lyst til at lege med, så jeg kan lære lidt mere om hvem der gemmer sig bag blognavnene.... :o)

7 kommentarer:

  1. Hahahahaha - det er jo den samme award som du også har fået af mig ;-)

    SvarSlet
  2. Nej, er de ens?? Hahahaha.... jeg har slet ikke nået at læse den hos dig endnu, men da jeg så at billedet var anderledes, troede jeg ikke, at det var det samme. Hmmm.... så finder jeg på at linke til dig på anden vis snart i stedet. Skal vi ikke sige det? ;o)

    SvarSlet
  3. Fedt du ville være med og det er altså ikke snyd. Se bare: du har også fået den af en anden :)

    SvarSlet
  4. Hej Charlotte.. Tak for awarden, sødt af dig - Men jeg melder mig lige fra denne gang.. :0).. Vi blogges ved ..:0)
    KH iben

    SvarSlet
  5. Jo jo - men i Louises udgave står der ikke noget om de max 100 læsere.... ;-)

    SvarSlet
  6. det er ok du ;-) du må lige tjekke hvorfor jeg har givet dig den (det er jo også lidt snyd - på den gode måde)

    SvarSlet