Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

fredag den 1. juli 2011

Keramik-amok

I mandags tog min veninde Katrine aka Blomsterpigen og jeg til 2. sorterings-salg hos keramiker Marianne Røgild i Jægergårdsgade, Århus. Hun afholder dette salg to gange om året og sætter rigtig fine ting til salg med en  rabat på op til 70%. På nogle af tingene er det let at se, hvorfor det hører under 2. sortering (glasuren kan være fejlfarvet, eller der kan være store bobler i overfladen). Men andre gange kan man stå og se på en vare og undre sig over, hvorfor den er kommet med i puljen. Som hun selv siger er det en balancegang, og man kan derfor være heldig at få fingrene i SUPER skønne ting, som med det blotte øje nærmest intet fejler.

Det var min første gang i butikken til dette ræs, og jeg gik fuldstændig keramik-amok. Her er hvad jeg slæbte med mig hjem (efter at have haft det med ud at drikke en enkelt øl efter al virvaret...)

lille opsats, stor opsats, lågkrukke, blå skål, stor råhvid skål, lille grøn skål, to små vaser
Det var fantastisk at ile rundt dér og hapse ting (for det går stærkt jo...) som man i bund og grund sagtens kan leve uden, men som pludselig skriger til een TA MIG TA MIG TA MIG. Absolut ikke sidste gang jeg tager til dette salg :o)

3 kommentarer:

  1. For pokker hvor ser det godt ud. Jeg har selv et saltkar i den turkise farve med mørkebrun kant.
    Hvordan ved man hvornår det udsalg finder sted?? For jeg skal helt sikkert med næste gang?

    SvarSlet
  2. Silotteeeeeeeeeeee!! Det var vores hemmelighed! Vi vil da ikke have flere konkurrenter! Jeg skulle aldrig have fortalt dig det! Men tilgengæld er jeg sikker på at Marianne var RIGTIG glad for, at jeg lod hemmeligheden slippe til dig ;)
    Glæder mig til at se dig hamstre-amok næste gang :) Nobody does it better than you!

    SvarSlet
  3. Hahah Katrine - ja, jeg tænkte også lige en ekstra gang, om jeg nu virkelig VILLE dele det. Men altså - al den frås skal da næsten ud til verden ;o) Og på den anden side, så mangler vi heller ikke mere nu. Jeg har faktisk lidt svært ved at få plads til ovennævnte luksus....

    Katrine May - du går simpelthen bare ned i butikken og beder om at komme på mailinglisten. Så får du automatisk besked næste gang. Men saltkarrene - dem skal du nok slås med Katrine om ;o)

    SvarSlet