Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 16. juli 2011

Loppelækkerier goes live ...

Så sker det!! I morgen, søndag d. 17/7, har jeg en stand sammen med Katrine fra Blomster, tanker og øreringe på Ingerslevs Boulevard, hvor vi vil sælge ud af alle vores darlings. Min bod vil primært bestå af de ting, som I kan finde i min blog shop (altså mine Loppelækkerier), og Katrine vil diske op med kreative, skønno sager (såsom øreringe, halskæder og andre godter), hvoraf nogle kan ses på hendes blog også.


Vejrguderne spår elendigt vejr, så vi bliver SÅ glade, hvis I har lyst til at komme og bakke os lidt op - både med good spirit, højt humør og en købetrang ud over det sædvanlige ;o) Så lover vi at være leveringsdygtige i skøn atmosfære, smil og kindkys hvis man lyster....

Vi glæder os til at se jer (gå efter de to blondiner - hhv. ca. 1 meter høj og 2 meter høj) :o) :o) :o)









8 kommentarer:

  1. Åh jeg er så jaloux, jeg ville så gerne ind og få solgt ud af alle mine ting, men jeg var for langsom til at bestille plads...

    SvarSlet
  2. Hahahaha 1m og 2m.. men de fanger den nok, når de ser os.. og i øvrigt er jeg ikke blondine i følge Alba. "Du er lyshåret i spidserne, Katrine, men brun i bunden". Det er så det vi andre kalder leverpofuckingsteg, men hey.. WTF??

    SvarSlet
  3. Håber I får et kanon marked :)

    SvarSlet
  4. Det er måske i breden i er 1 og 2 mere? Eller? I så fald melder jeg mig gerne i samme klub *Gg*

    Hmm, jeg tror sgu jeg tager derind i morgen kl. meget tidligt, og bliver skrevet på ventelisten til en plads.. Så håber jeg bare at få en plads, og at jeg har nok til at fylde den ud..

    SvarSlet
  5. Ej, hvor hyggeligt Pille :) Håber du får én så. Der skal nok være afbud med den vejrmelding. Og nej.. jeg er ikke just 2 meter i bredden. Jeg er bare 1.80 i højden, og da Silotte er ca. 140, så synes hun, jeg er meget høj ;)

    SvarSlet
  6. Ahaha, du er skisme da også høj, siger en lille Pille på 1,63:-) Ja håber også vejret gør, at jeg kan få en plads. Men altså ud fra hvad de har skrevet på deres hjemmeside, så er det kun sket en gang, at der ikke var en plads til alle, og når der så ovenikøbet er dårligt vejr i morgen.. Jeg var lige ende i kælderen, og der stod sørme et tøj stativ sat til stor skrald, haps sagde det, så kan jeg få alt tøjet hængt derpå i morgen :-)

    SvarSlet
  7. Hvor er det godt, Katrine, at du lige kan tage over og besvare min blog, når nu jeg har for travlt med at passe børn og deslige!!! ;o) Rikke - er så spændt på, om du trodsede regnen og vovede dig op på pladsen?? Vi stod i ly under en stor parasol, men hold nu k*** hvor det regnede!!! Man kunne sikkert have gjort sig nogle gode fund i dag, hvis man selv havde begivet sig ud blandt de øvrige lopperister....

    SvarSlet