Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 2. juli 2011

Mit hemmelige sted....

Af og til tager jeg afsted til mit hemmelige sted, som jeg som regel hjemvender fra igen beriget med alskins fantastiske fund. For nylig kom jeg hjem med disse herligheder:

Først denne skæve skønhed:

Glasmontre (som jeg endnu ikke helt ved hvilken make over skal have. Enten højglans sort,  højglans hvid, eller blot nyt greb?)


Og så dette litografi, som jeg ÆLSKER:


Helga Thagaard, litografi "Menneskekugle".

Så fandt jeg alt dette smukke porcelæn, som fremstår fuldstændig som nyt:

Lyngby Danild 40 (Harlekin) 

Jeg fandt også 4 stk smukke rensdyrskind (det 4. gav jeg til min veninde Katrine, fordi hun altid er så sød til at hjælpe mig med ungerne, når det flår og river i mig, og jeg bare MÅ afsted....), som jeg simpelthen også bare MÅTTE have:


Og endelig .... helt tovligt synes jeg .... fik jeg denne skønhed med mig hjem for en halvtreller....(den mangler blot en dims, og så den skal limes før jeg kan nyde godt af dens dejlige lys:

Lampe "Bourgie". Design:  Ferruccio Laviani for Kartell.
Altså .... så kan det da godt være at man lige bruger en halvtredser på en lampe.... Men jeg ser nu mere sådan på det, at jeg lige sparede 1800,- :o) :o) :o)

Og ja .... stedet forbliver hemmeligt. Hvad skulle jeg ellers skrive om herinde ;o)

9 kommentarer:

  1. WOW! En Kartell for en halvtreller? For satan det er da årtiets køb!!!
    Og så er jeg også grønmisundelig over den fine montre!!!

    SvarSlet
  2. Hold da op, hvor der er nogle fede ting - Elsker Lyngby - jeg er sikker på at kaffen, kagen og maden smager bedre på dette stel.
    god aften - ps ny give away på min blog ; )
    Millelouise

    SvarSlet
  3. Ja, det er nogle fine ting, ikke? Men skal jeg mon shine den montre op, eller bare lade den stå som den er??
    Og Millelouise - Lyngby-sættet kommer i shoppen inden længe. Min kage og kaffe indtages nemlig fra mit Musselmalede, som jeg også elsker, og så har jeg desværre ikke selv plads til alle disse herligheder også :o)

    SvarSlet
  4. Ej, hvor er du bare sød!! Vidste bare at du ikke havde glemt min fødselsdag, men at du faktisk havde købt en smuk montre til mig! For fanden hvor er du bare en skat!! Love it!! ;)
    Kom du i øvrigt til Ingerslevs Marked i går? Jeg har lidt surpriser til dig... Møs

    SvarSlet
  5. Det var da så LIDT, K!! :o) Ingen marked i går - var jo til Krutter modelleri hele formiddagen, og så gik ungerne omkuld herefter. Uhh.... surpriser??? Sig det... hvad??? :o)

    SvarSlet
  6. Pose med krealækkerier og 2 x bukser fra søde LaraLil Anna :)

    SvarSlet
  7. Åh jeg ELSKER blogland!!! Tak :o) (og tak fordi du ikke gjorde mere ud af det der med det der jeg glemte....) ;o)

    SvarSlet
  8. Hold op nogen skønne fund! Jeg sukker også efter montren, den lyser bare op og kan indeholde mange værdigulde skatte der bare skal vises frem :)
    Har meldt mig som fast herinde, glæder mig til at følge dig.

    SvarSlet
  9. Hej Binemor.
    Velkommen til :o) Ja, montren er et sand fund - selvom jeg egentlig ikke havde helt plads til den. Men nu står den der, og jeg er ret vild med den :o)

    SvarSlet