Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

onsdag den 13. juli 2011

Nye varer igen....

Tag et smut forbi shoppen. Der er lagt nye varer ind under "møbler", "øvrige lopper" samt "porcelæn", og der vil i  løbet af dagen blive lagt mere ind (under "øvrige lopper", "lamper" og "møbler").



God regnvejrsdag derude....

10 kommentarer:

  1. Hvis man nu vil købe nogle af dine ting, kan de så afhentes i Århus,eller har jeg misforstået noget?

    Skøn side forresten :-)

    Mvh. Rikke

    SvarSlet
  2. Hej Rikke.
    Tak for roserne :o) Ja - varene kan sagtens hentes i Århus (og jeg bringer også gerne ud, hvis det er i området). Ellers sender jeg også gerne med Post Danmark, men så bliver forsendelsen selvfølgelig lagt oveni prisen.
    Spørg endelig, hvis der er noget særligt du har kig på... :o)

    Kh Charlotte.

    SvarSlet
  3. Jamen jeg bor i Viby, så det ville jo ikke være langt for mig at hente hvis det var :-) Jeg afventer lige om jeg selv får solgt noget, da vi desværre har haft en kæmpe dyrlæge regning denne måned, ellers vender jeg i hvert fald tilbage d.1 :-)

    SvarSlet
  4. Åh ja - kender godt selv det der med, at man lige skal have solgt noget, før det hele hænger sammen ;o) Du er selvfølgelig velkommen til at vende tilbage til hver en tid :o)

    SvarSlet
  5. Håber det er okay jeg spørger, men hvordan har du lavet så du har shoppen ude i den ene side? Jeg overvejer nemlig at få det lavet på min blog også, men kan simpelthen ikke finde ud af hvordan *Gg*

    SvarSlet
  6. Altså jeg kan godt finde ud af at ændre, så man har ting i begge sider, men jeg ved bare ikke hvordan man opretter en seperat ting, så man kan lave en shop.

    SvarSlet
  7. Helt i orden :o) Det kan ærlig talt også være en jungle at finde rundt i de forskellige designs herinde :o)) Altså - jeg er gået ind under "design" og så har jeg tilføjet en gadget detr hedder "sider". Så kan man vælge om man vil have dem til at ligge foroven eller ude i siden. Pøj pøj med det...

    SvarSlet
  8. aaah mange tak :-)Nu er mit store spørgsmål bare om jeg skal lave en ny blog til alt det krea halløj jeg laver, eller om jeg bare skal mikse det ind i den blog jeg i forvejen har som kun handler om mad, argh, krise *Gg*

    SvarSlet
  9. Hahahaha.... Ja, problemerne vil da ingen ende tage ;o))

    SvarSlet
  10. Tak for hjælpen igår, jeg fandt ud af det, og har nu fået oprettet en ny blog til alt det kreative osv...

    Kig gerne forbi min nye blog, jeg har nu både en madblog og en kreativ blog.. Mvh. Rikke

    Pilles univers
    Pilles kreative univers.

    SvarSlet