Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 18. juli 2011

Regnvejrslopper på Ingerslev

Af alle dage havde Katrine og jeg valgt verdens værste dag til at afholde loppemarked på Ingerslevs Boulevard - nemlig i går, søndag, hvor regnen bare væltede ned i lårtykke stænger. Trods syndflod, blæst og vandpytter var der alligevel mange som mødte op for at gå på loppejagt, og til alle de/jer vil vi gerne sige AF HJERTET TAK. Det var SÅ dejligt at I vovede jer ud, og vi håber, at I kom hjem med små skatte alle mand....

Sådan så vores lille biks ud inde fra parasollens (pletvise) læ og ly:

Loppelækkerier "live"

Og her er biksen udefra med Katrine som parasol-holder + Katrines fine smykker og saddelbeskyttere (som hun havde siddet hele natten og bakset med, og som blev blæst helt omkuld af vejret....):

Besøg hendes fine blog her: Blomster, tanker og øreringe....

Vi har nu ikke helt opgivet modet og giver det et forsøg til igen inden så længe. Og så håber vi på højt højt solskin og masser af blogsøstre på vores vej.... :o)

8 kommentarer:

  1. Hej Chalotte

    Super hyggeligt at møde jer to positive tøser der!
    Ja, det var et værre vejr. Jeg var mere eller mindre gennemblødt, inden vi nåede i tørvejr igen, men Laras regntøj holdt da heldigvis til vejret. Men noget af en oplevelse - det var det da! Fik I solgt noget, eller skyllede regnen alle kunderne væk?

    KH
    Anna

    SvarSlet
  2. Det var så skrækkeligt vejr igår, jeg var gennemblødt allerede efter 1 time, jeg havde hverken parasol eller pavillion med, jeg stod der i regnen med min paraply og gummirøjsere, gyys... Holdte i ud til slut? Det gjorde jeg, tænkte at når jeg nu var blevet genneblødt, kunne jeg ligeså godt holde ud til slut :-)

    SvarSlet
  3. hej puha det er til tider hårdt at være kræmmer, men tænk på alle de minder og venskaber det giver, også i lorte vejr. smil.

    SvarSlet
  4. Det var hyggeligt trods regnen. Og jeg er superglad for at Sonja kom med Sonja hjem :-)

    SvarSlet
  5. Åh I stakler. Håber I fik godt salg alligevel...:-) Dejlig aften til dig.
    Kh V

    SvarSlet
  6. TAK for hurtig handel.. Hyggeligt at møde jer..
    Holder øje med jer til næste gang...:0)
    KH Iben

    SvarSlet
  7. Tak søde Silotte. Jeg havde faktisk en skideskøn dag sammen med dig trods regn og manglende salgsevner fra min side ;)
    MØS

    SvarSlet
  8. Eiii I søde :o) Synes faktisk at salget gik over al forventning vejret taget i betragtning. Vi holdt ud til den bitre ende, og da solen tittede frem til sidst var det jo nærmest en hel FEST :o)

    Vi pipper når vi gør forsøget igen...

    SvarSlet