Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 9. juli 2011

Shades of Mint....

Blogland er heldigvis fuld af skønne udfordringer, og min yndlings indtil videre er den, som Julia med bloggen Juliarunge lige for tiden opfordrer alle til via sin Give Away. Ideen går ud på, at man finder (og måske genopdager?) alt hvad man har derhjemme i farven MINT. Nu er det jo så tilfældigvis lige sådan, at jeg er CRAZY med MINT, hvorfor jeg nu gerne på forhånd vil sige undskyld for den billedspam, der nu vil hagle ind over jer .... Her er, hvad jeg kunne byde på af denne skønne farve i glimt:

Badeforhæng fra H&M
Lærkes lille forklæde

Albert og mig i mint ramme fra Søstrene Grene

Blandede garnrester

Weber bordgrill

Gulv i spisestuen

Henry Heerup plakat: "På Livsvejen"

Kokeshi dukke fra Søstrene Grene

Mint kakkel i køkkenet til olier mm.
Porcelæn fra Day Home og Noa Noa


Silkekjole fra Day Birger et Mikkelsen

Krus fra keramiker Inge Marie Fruelund og skål fra keramiker Marianne Røgild

Hæklet pude i ungernes kurvestol
Decopage kuffert som bruges til dukketøj
Puder fra Day Home og H&M

"Rolf" træstage
Urtepotte i svag mint
Loppefunds-skammel i ombetrukket mint

Madonna og lille glasvase

Kludetæppe fra Søstrene Grene
Voksdug og skål med mint glasur

Hold nu k*** jeg synes sådan en udfordring er sjov at være med i, og hvis du også skulle have fået lyst til at lege med, kan du deltage i farvejagten lige her. God tur :o)

5 kommentarer:

  1. Var det virkelig alt, du kunne diske op med? Synes bestemt? ;) Synes bestemt du har et par flere ting... Men fint er det nu :) Elsker dit gulv- ærgerligt, at farven ikke helt ser ud som i virkeligheden.
    Møs

    SvarSlet
  2. Nej du har ret - det er lidt ærgeligt med gulvet, men jeg kunne simpelthen ikke indfange lyset rigtigt. Så det skal nok ses "live" :o) Og jo - jeg har jo lidt flere ting, men jeg sprang dåserne og æskerne over i denne omgang .... Skal du ikke i gang med kameraet? Du har da også dine mint momenter.... :o)

    SvarSlet
  3. Hej, tak for din besked på min lille sommerhusblog "Huset på Halvøen"! Hvis i er interessede i at leje vores sommerhus, så sig endelig til (via mail, så er jeg sikker på jeg ser det.) Så finder vi ud af noget :D

    Sikke en hyggelig blog du har, her må jeg da lige læse med :D

    SvarSlet
  4. Hej Mette Kathrine.
    Velkommen til - og super :o) Jeg vil bestemt give et pip, hvis vi beslutter os for lidt ferie. Problemet er dog, at det kun er mig, som har ferie i år, men måske en forlænget weekend godt kunne komme på tale :o) Jeg bogmærker dig i hvert fald lige, for det ER da et skønt hus :o)))

    SvarSlet
  5. Dejligt at du ville vise "lidt" mint frem :D Super fine ting ;o)

    SvarSlet