Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

onsdag den 6. juli 2011

TAK for LaRaLiL bukser

Vi ved vist alle hvordan man bare ikke kan undgå at blive fristet i blog land, men i særlig grad er jeg godt nok blevet det hos Anna med bloggen LaRaLiL. Hun designer og syr det mest PRAGTFULDE børnetøj, og selvom hun må have mere travlt end de fleste (eller måske bare flere timer i døgnet - jeg ved det ikke????), så sagde hun alligevel ja til at sy et par bukser til hver af mine poder.

Bukserne blev straks taget i brug i morges, og selv om jeg ikke har nogen stor model i Lærke, så lykkedes det mig alligevel at få knipset et par stykker i kassen. Prøv at se, hvor skønne skønne skønne disse bukser er. Jeg er faldet totalt på halen over Annas kreativitet og dygtighed:










Hvis du også har forelsket dig i LaRaLiLs design, kan du måske være heldig at vinde et par yourself. Klik her og deltag i Annas give away, hvor hun udlodder et skønt par efter eget valg :o)

7 kommentarer:

  1. Ej- de er bare perfekte på altså! Hvordan gik det med at få pakket Ajberts mave ned i dem? Mumsfilibaba unger og bukser!

    SvarSlet
  2. Hahaha... Ajberts mave lod sig fint klemme ned. Og hvis man ikke lige vidste bedre, skulle man da næsten tro, at du mellem linierne påstod at min dreng har en STOR mave???? Men altså - er det ikke bare for skønt med de unger i det tøj? Ja, nu er jeg måske lidt farvet i min holdning, men jeg en glad mor!! :o)

    SvarSlet
  3. camilla aaejuli 06, 2011

    HVORDAN får man fat i sådanne skønne bukser (råbte hun lidt højt).
    Har mere end almindelig svært ved at finde "køb" knappen på hendes shop.

    KH/C

    SvarSlet
  4. Nå for søren. Kan du ikke prøve at sende hende en mail så? Ellers ved jeg også, at hun sælger nogle af sine kreationer hos den butik der hedder "Kiddo" i Århus (if you're ever in the neighborhood??) Ellers skal du da tilmelde dig hendes give away. Det kan jo være du vinder for faen.... ;o) (og hej i øvrigt - din steg. Håber alt er vel med Carl-baben? Og jer selvfølgelig....) :o)

    SvarSlet
  5. Camilla aaejuli 06, 2011

    Alt er vel - tak søde Charlotte. Dejligt at følge dig og din begejstring :-)

    SvarSlet
  6. Bare så lækkert design, bliver total inspireret :)

    SvarSlet
  7. Ja, jeg bliver også totalt inspireret. Mest til at købe dog, da jeg er en sand spade bag min symaskine :o) :o) :o)

    SvarSlet