Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

tirsdag den 19. juli 2011

Uhmmm.... hvidvinsdampede muslinger i fløde

Ahhh..... sluttede mandagen af med en tur på havnen og et besøg hos Clausens Fiskebutik (den bedste af dem!!) for at købe ind til middag uden børn: blåmuslinger. Uhm... I LOVE...


Og så er det altså bare ekstra lækkert, når man kan købe dem i disse omgivelser, og ordet frisk synes at være inkluderet.

Sådan så det ud. Kærestemiddag som i "hvidvinsdampede muslinger i fløde med friskt brød fra Emmery's og en farmorsalat og en flaske hvidvin til":

Preparations......

Simre simre....

Farmorsalat med fløde, citron og frisk parmasan


Voila!

Ahh.....

.... og sådan gik det så lige til at man også blev madblogger. Vupti vupti.... :o)

4 kommentarer:

  1. Uuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmnnnn!! Fik jeg ikke lige nævnt at jeg faktisk også elsker blåmuslinger, derdersens salat og hvidvin? OG Brød! I glemmer altid mig, når vi har kæresteaften! Tsk tsk... Godt jeg så kan lave min egen ;)

    SvarSlet
  2. Ser hamrende lækkert ud...har endnu tilgode at smage det, men der røg da savl i tastaturet :-)

    SvarSlet
  3. Hahahaha, Katrine. Godt du fik revance i går så (og fik lov til at vinde i diverse spil....)

    Bettina - dét skal du prøve. Det er simpelthen så lækkert. Men altså - enten er man nok til det, eller også er man ikke. Kæresten var ikke ovenud begejstret, så det endte faktisk med at jeg fik rigelig.... ;o)

    SvarSlet
  4. Synes det er helt gak at spille den slags på ham, når han slet ikke værdsætter det! Tsk tsk.. godt alle kan lide sushi... også selvom der er billeder af maden ;)

    SvarSlet