Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

onsdag den 10. august 2011

Day 10: What I Made...

Okay, dette er faktisk en lidt stor dag for mig, for jeg har længe ønsket at finde min kreative niche, som jeg også synes kunne kombineres med min hang til loppemarkederne og det lidt finurlige. Og endelig gik det op for mig, at jeg selvfølgelig skulle kreere mine egne kage opsatser. So here goes. Disse er resultatet af mine første anstrengelser. Tag godt imod dem :o)




Og in the making....


Opsatserne er forsøgt lavet efter farve, og selv om det ser easy peasy ud, så kan det til tider tage mig en hel krig at få samlet sammen i rette farve, facon og størrelse, sådan at jeg er helt tilfreds.

Inden så længe bliver de sat til salg i shoppen under kategorien "home made". Jeg skal bare lige først have valgt ud, hvilken een jeg selv må beholde, og det er ikke helt så nemt endda.

7 kommentarer:

  1. De er rigtig fine og romantiske-dejligt at kunne bruge de fine loppeting til noget:-)

    SvarSlet
  2. Hvor er de utrolig fine, Charlotte - godt udtænkt :-) Glæder mig til at ses på fredag. Knus Trine

    SvarSlet
  3. det var da en yderst hyggelig idé!! ser perchs tesalon for mig, og alle de fine damer sidde og nippe til deres udsøgte te, med små scones og kager på sådan nogle kagefade!

    SvarSlet
  4. Det var da en rigtig sjov idé. Jeg så også på en blog, en der havde lavet en lampe fod af kopper.

    SvarSlet
  5. Eiiii, hvor er I søde. Tak :o)

    Og Dorthe - ja, det så jeg også. Og jeg syntes at det var super smart (men nu kan jeg bare ikke længere huske, hvor jeg så det....)

    /Charlotte :o)

    SvarSlet
  6. De er virkelig fine. Får helt lyst til at eje sådan en - og så fylde den med godter.... Uhm.
    Betina Lygum

    SvarSlet
  7. Hold da op hvor er de flotte. Og en super god ide. Bliver altsår lige nød til at spørge om de er limet sammen......?

    Hilsen Gitte

    SvarSlet