Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 15. august 2011

Day 15: My Shoes...

Råt for usødet - sådan som virkeligheden ser ud i det lille hjem bag lukkede døre....











.... og sådan som der ser ud i glimt, og som jeg ville ønske kunne præge entreen lidt mere:










- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Jamen, hey - det ligner mit hjem!! :-D

    SvarSlet
  2. Du har da ellers liiige et herligt udvalg :-) Og Ja, rodet det kender jeg også til - oftest er skoene spredt i hele husets rum ...

    SvarSlet
  3. Du har så faktisk glemt de vigtigste!!! Bare fordi de lige nu befinder sig i vindueskarmen i entréen! (Kom ikke og sig, at jeg ikke følger med ;) )
    Skal du i øvrigt slet ikke være med i min Give Away?

    SvarSlet
  4. Sikke mange flotte stilletter!

    SvarSlet
  5. My god girl du har mange sko :-D

    SvarSlet
  6. Det ser jo ud som hos de fleste... Dog har jeg vist ikke helt så stort et udvalg som dig-øv!

    SvarSlet
  7. Vi har ikke fået nogen mail fra dig. Vil du ikke prøve igen?

    SvarSlet
  8. (altså lidt rød i hovedet er jeg så nu, når jeg indrømmer, at jeg slet ikke har taget billeder af ALLE mine sko. Jeg mangler faktisk dem i skokasserne, i vindueskarmen (!), og dem som er pakket væk, fordi de tilhører en forkert årstid....)

    Men Katrine - dem som du refererer til ER faktisk på billedet. De er bare blevet stillet på plads inde i soveværelset, så helt godt følger du ikke med alligevel ;o) Og SELVFØLGELIG skal jeg være med i din Give Away. Har bare lige haft lidt comp. problemer, som du jo ved.... ;o)

    SvarSlet