Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

fredag den 19. august 2011

Day 18 + 19: In my Bag + Where I Slept....

Begge disse dage må (beklageligvis?) bære præg af, at jeg har to små børn som - udover at give mig masser af bonusser - dræner mig for alt, hvad der hedder energi og feminint overskud.... ;o)


Her må jeg tilstå at jeg faldt i søvn - med Lærke i favnen - imens "vi" så Drømmehaven på dvd. Kl. var 19:15 og min energi var brugt op.... :o)

Og dette næste syn er altså også temmelig sølle. En dametaskes indhold er altså ikke længere, hvad den har været.... ;o)


Til børnene: ekstra strømper, hagesmæk, ble, ble-poser, vådservietter og ekstra trusser (til tøsen, som øver sig i at gå uden ble....)
Og til mig: pung, tre kuglepenne, øreringe, læbepomade, solbriller samt tadahhhhh en kvittering til posthuset om, at jeg skal hente en pakke fra Rikke (Pille) i morgen ifm. gavelegen. Hurrraaaaa.... :o)

4 kommentarer:

  1. Jeg fatter ikke, at I alle sammen har så lidt i tasken! Jeg har mindst 4 kuglepenne, masser af sand og lidt kiks, plaster (både emballage, brugte og ubrugte), et par visitkort og en hel del kvitteringer, nogle mønter, nogle læbepomaderne, minimum 1 kamera, et par uslidte to-do lister, en kalender, nøgler, tlf osv osv osv, og jeg har endnu ikke fået børn og bleer!

    SvarSlet
  2. Jeg sad faktisk netop og tænkte på, om du mon ikke havde modtaget pakken, for Kristine modtog den dagen efter.. Nu er jeg ikke bekymret mere, hehe..

    SvarSlet
  3. Jeg har det ligesom Blomsterpigen. At I har så lidt i taskerne. Jeg kuglepenne, tyggegummi, tusindvis af gamle bon´er, pung til visitkort, 2 punge (en privat og en firma), nøgler, hårelastikker, bind, telefon, hårlak, digital kamera, brochurer og SÅ meget mere. Og kun noget der vedrører mig, da ungerne er over blestadiet, for der havde jeg også alt det du nævner og JA har en stor taske og kan aldrig finde noget :-)

    SvarSlet
  4. Rikke - tak, jeg har lige hentet pakken i dag. Laver et indlæg senere, hvor den vil indgå :o)

    Katrine og Bettina - hahahahahah.... det er faktisk meget befriende at høre, for lige inden jeg skulle lave indlægget fik tasken den helt store tur, da jeg blev helt flov over de ting som jeg opdagede dernede. Mængder af krøllede indkøbslister + bon'er blev smidt ud, sand og nullermænd rystede jeg ud af vinduet (der sidder dog endnu lidt fast i den lakrids-klat som præger bunden), tomme tyggegummi- og vingummipakker blev også henvist til skralderen, løse sedler med adresser på alle dem som jeg skulle sende pakker til, som jeg vurderede, at jeg vist heller ikke skulle bruge mere, bind og tampax i nærmest forskrækkende mængder, et gammelt navneskilt fra da jeg var på kursus i 2009 (!), plaster med kun een god klæbeside, stumper af riskiks og plastic fra en ostehaps, to brugte batterier, diverse visitkort og endelig selvfølgelig -tlf, som jeg brugte til at tage billedet med, men den er der nu også altid. Så hep hey - jeg vil gerne være med i den der rode-klub (vurderede bare lige i momentet at noget måske var for "noller" at berette om. Det er der hermed lavet om på hahahha :o)

    SvarSlet