Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

søndag den 21. august 2011

Day 20: What I Read... + Gaveleg

Jeg vil vove at påstå, at jeg er et rimelig belæst menneske, men til trods for dette afspejler min hverdag for tiden alligevel noget andet, når det kommer til litteraturen. Sådan ser virkeligheden ud, hjemme hos mig:

Sikre hit hver ENESTE aften inden der puttes.....

Faktisk gad jeg godt, at jeg nåede at læse lidt mere fokuseret i det her blad i stedet for (som nemlig trofast dumper ind ad døren hver måned hos mig). Men nu forholder det sig faktisk sådan med lige præcis dette nummer, at jeg vel egentlig har bidraget mere med indholdet til det, end jeg  har læst i det (endnu). Forstået på den måde, at man i starten af bladet kan finde mit læserbrev og et billede af mit ene maleri af Sarah Hvass. Se :o)




MEN !!!!! Aller allerhelst ville jeg jo gerne læse noget mere i al den skønlitteratur som jeg har tronende herhjemme, men det bliver simpelthen ikke til noget, desværre. Da jeg var gravid med Albert (vi snakker altså over et år siden), gik jeg igang med denne klassiker (som den vel er indenfor post-modernismen?), og selvom den er både fængslende og genial, så er jeg stadig kun på ---- TADAHHHH ---- side 19. Jeg overvejer at stille den tilbage på hylden igen, men så har jeg jo ligesom givet op, tænker jeg, så det vil nok næppe ske. Bogen har nu ligget tillidsfuldt på mit natbord i en rum tid .... og får lov til at gøre det lidt endnu ;o)



****************************************************************

OG ikke at forglemme, så har jeg jo deltaget i gavelegen, (hvor jeg vist nok kom til at byde velkommen til lidt for mange .... men pyt med det, for det er jo simpelthen så hyggeligt) :o) :o) Een af "de for mange" var Rikke med bloggen Pilles Univers, som jeg i dag modtog alt dette herlige fra:


Kuglelys, fint papir, 4 skts metalforme, et kort, lille pung, 1 par øreringe og 1 par ørestickers (blå blomst)(som endda kan vindes i en give away hos Rikke lige nu og her), forskellige plasticperler samt en MINT lille knage, som jo uomtvisteligt vil passe perfekt ind i indretningen herhjemme hos mig. TUSIND tak for det hele, Rikke. Jeg er rigtig glad for det :o)

4 kommentarer:

  1. ÅHH jeg kender det med at læse.. Men i tiden får jeg heller ik læst alt det fagstof som jeg normalt brænder for.. Her er det lektier med mine ellers store børn, tiden går med sidst på eftermidagen.. Ikke at jeg laver dem , men der opstår ofte nogle grammetik spørgsmål eller Fransk og matematik ting, hvor hjælpen så må hentes ved mig... Jeg skal love for at hverdagen er startet igen.. hi hi KH iben

    SvarSlet
  2. Det var godt du blev glad for det :-) Ja jeg blev simpelthen nød til at købe den knage til dig, har lidt fortrudt jeg ikke købte nogle til mig selv også, hehe...

    Formene har jeg selv nogle af herhjemme, syntes de er så fine med et lille lys i :-)

    SvarSlet
  3. Sejt!!!! Du er læserbrev! Vandt du?

    SvarSlet
  4. @Iben - nå ja, lektierne.... dem glemte jeg helt at få med også. Jeg bliver nemlig også nødt til at læse på al den grammatik jeg giver mine egne elever for, for de kan jo finde på at spørge om ALT MULIGT jo ;o)

    @Katrine - nej øøøvvv!!! (for i virkeligheden var det jo mest derfor jeg skrev. Fordi de udloddede sådan et megafint sæt sengetøj fra Sødahl. Men det fik jeg ikke...) :o(

    SvarSlet