Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

torsdag den 25. august 2011

Day 25: Sun Flare + Gaveleg

Altså - nu er jeg jo ikke nogen MESTERFOTOGRAF, og derfor har jeg i dagens anledning snydt en lille bitte smule og snuppet et foto fra nettet, hvor dette fotostunt kommer lidt mere til sin ret. Jeg har kun et enkelt billede i mit galleri, hvor "sun flare" indgår, og det er af Lærke. I får det med her - til trods for at jeg snart må have mættet jer med mine unger.....
Men først mit snydebillede:

Sun Flare

Lærke (selvsmurt i solcreme) og omgivet af "sun  flare"

************************************************

Og så har jeg igen modtaget en SkØN sKøN gave i forbindelse med gavelegen. Denne gang fik jeg en masse lækkert fra Sanne med bloggen SannePkunst. Prøv engang at se:


En masse fine nåle, skønne, hjemmelavede klemmer, pragtfulde blå stjerneøreringe og en superfed kæde i porcelæn. TUSIND TAK for det hele, Sanne. I LOVE IT!!! :o)

2 kommentarer:

  1. Jeg bliver aldrig mættet! Men de andre gør måske.. hvad ved jeg.. :) Tillykke med gaven! Hvordan kommer I alle sammen med i de gavelege?

    SvarSlet
  2. Gavelegene plejer at fungere sådan, at det er de første to, der svarer på et indlæg, som skal sende en gave til den, hvis blog de lige har besøgt. Og så skal de efterfølgende søge efter to, som ønsker at være med i deres egen gaveleg. Så det er når du ser ordet "gaveleg" i blog rollen at du skal reagere. Nogle gange er det et indlæg om en modtaget gave, men andre gange er det fordi man søger efter "deltagere" :o) Happy hunting ;o)

    SvarSlet