Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 27. august 2011

Day 27: After Dark... + Give Away gevinst :o)

Min aften after dark har blot budt på tv - til tider helt uden lyd, fordi indholdet var så hjerteskærende at jeg ikke kunne holde essensen af det hele ud. Jeg taler selvfølgelig om Afrika NU støtte-projektet, som virkelig rørte mig, men som sørme også gjorde mig helt stolt af at være dansker. Hold nu da helt kæft mand. Over 100 millioner bobs blev der samlet ind (og så kan ens eget beløb jo virke så uendeligt lille, selvom jeg jo også godt ved, at det selvfølgelig gør en forskel).  Men altså - uden lyd - dels på grund af mit blødende hjerte, som ikke kunne bære nyheden om flere døde børn, og dels fordi jeg også er nødt til at sande, at jeg snart skal på mit første kursus i Almen Pædagogik, hvortil jeg skal have læst de der 200+ sider, og det gøres nu engang bare bedst uden øvrig lyd....


********************************************************

Og så ..... TA DAAA...... modtog jeg  i dag den give away som jeg vandt for nylig hos Hæklelogen: en helt forrygende hæklet mobilsok som passer perfekt til min I-Phone. Farverne var valgfrie, så jeg bestemte mig for koral og grå, da især koral står højt på min farveliste. Altså - den sok er bare så fin, og jeg elsker den allerede :o) TUSIND TAK, Ina. Du er en sand hækle-mester ;o)


1 kommentar:

  1. MUMS!! Til sokken- kan ikke overskue at tænke mere på, hvor ond og tragisk verden er for nu. Vil have lov til at nyde, at jeg er født i den heldige del af verden, så det hele ikke bare er spildt på dårlig samvittighed, som jeg trods alt har en hel del af. Sad med samme følelse som dig: " fuck hvor er mine 200kr latterlige", men det er jo fordi vi var mange der netop gjorde det, at det gjorde en forskel... og så også lige firmaerne ;)
    Sov godt Afrika- vi tænker på jer. Sov godt Silotte og skønne unger- jeg tænker også altid på jer :)

    SvarSlet