Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 29. august 2011

Day 29: Purchased...

Mit seneste kunstkøb, som jeg absolut ELSKER, er et 3-dimensionelt billede af Marianne Markvad, som har sammensat flere lag i bølgepap og påsat sit motiv herovenpå. Der var mange værker at vælge imellem, da jeg slog til kort tid efter ferniseringen, men motivet af togstationen/undergrunden talte bare især til mig, da jeg synes det er så dynamisk med sine geometriske linier. Jeg har netop købt et værk fra samme serie til kunstklubben på mit arbejde, hvor jeg sidder i bestyrelsen - og så er det bestemt min hensigt at købe dette billede hjem til privaten også, når det om 2 år bliver sat til salg på vores generalforsamling. Indtil da må jeg nøjes med at have det til låns via en månedlig rotation medlemmerne imellem.

Marianne Markvad "Pusterum". 2011.

4 kommentarer:

  1. Spændende måde at arbejde på. Kan godt forstå at du er glad for det :-)

    SvarSlet
  2. Ja, det er fint ikke? Fantastisk dynamik der er i det. Fik også lige kigget nærmere på det kursus du deltog i. Spændende så det ud....!! :-)

    SvarSlet
  3. Fantastisk billede, kan godt forstå du er vild med det.
    Du må gerne være utålmodig, jeg har bare rigtig meget om ørene med opstart på skolen, men meget af din gave er indkøbt, mangler lige et par ting før jeg vil sende den. Håber på lidt mere snor og lover at den kommer afsted allersenest i næste uge.
    Undskyld ventetiden.

    SvarSlet