Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

onsdag den 3. august 2011

Day 3: Clouds....

Udfordring nr. 3 var skyer. Her er de, som de så ud over Århus i morges (og i forgårs....):

Tidlig morgen. Skyer, sol og flymønster....

I forgårs....

I forgårs. Skyer, blå himmel og træer.

.... og her, som de ser ud over Alberts seng altid:

Skyer fra Pakhuisoost.nl

Og så i øvrigt også til noget MEGET VIGTIGT: Jeg mangler en enkelt, som kunne tænke sig, at være med i en gaveleg. Du kan læse og se mere om legen i indlægget her - men i hele denne fotoudfordring, er den næsten helt forsvundet..... Skynd dig. Først til mølle.... ;o)

5 kommentarer:

  1. Jeg vil rigtig gerne være med :)

    SvarSlet
  2. Super. Helt fantastisk :-) Vil du sende mig din adresse på chaulund@gmail.com - så sørger jeg for at der kommer en pakke een af dagene :-)

    SvarSlet
  3. Ja jeg kan da godt se at vi har de samme skyer! Jeg elsker skyer som motiv- så jeg vil helt sikkert have flere ind i mit hjem:-)

    SvarSlet
  4. Super, har sendt dig en mail :)

    SvarSlet
  5. Helt æææææææææærligt!! Du kunne da godt have venindenævnt, at du manglede mig at give en gave til!!! Eller... jeg mener én! Nå.. men fine skyer i tremmesengen i øvrigt ;)

    SvarSlet