Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 8. august 2011

Day 8: Technology....

.... når det virker, som her:


Min elskede IPhone 4, som altså bare er cool. Alt ved den er tjekket (og jeg har endda langt fra opdaget alt det den kan). Men altså, thumbs up for technology, når det kommer til ovenstående.

Når det er knapt så cool, så ser det sådan her ud:


Jeg fatter ikke, hvor andre folk gør af deres ledningsrod, men een ting er sikkert: her hos mig virker det i hvert fald ikke en skid tjekket, at det ser sådan her ud nedenunder mine møbler. Hrmpf.

Gode tips og ideer modtages GERNE :o)

2 kommentarer:

  1. Jamen altså-den dejlige telefon har jeg også fået for nylig! Og som dig, har jeg heller ikke læst brugsanvisningen, så der er mange ting der stadig ikke er gået op for mig den kan...

    Ledningerod findes i den grad også herhjemme! Jeg kan nogen gange camouflere dem under reoler o.a. med børnenes trækasser med legetøj... Hvorfor opfinder de ikke snart trådløs el?!

    SvarSlet
  2. Har modtaget din pakke i dag 10000 tak så fine ting jeg er blevet ejer af, jeg skal nok hurtigt finde ud af noget til dig også :D

    SvarSlet