Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

torsdag den 11. august 2011

Gaveleg = heldig med heldig på!

I går modtog jeg en ret FAntaStisK gave fra Joan med bloggen wooz.dk som den første returgave i gavelegen. Jeg har sådan glædet mig til at modtage den, da jeg ved at Joan hedder Kreativ til mellemnavn ;o) Og gaven var da også lige præcis i denne kreative ånd:

Alt dette fik jeg:

Tegning i hvid ramme, jelly beans, fine knappenåle, hjemmelavet  broche og halskæde af billedlotteri-brikker og endelig en hel masse tilbehør til "gør-det-selv-smykker.

Jeg ELSKER det hele, og uglerne har allerede fået deres faste plads på væggen, hvor jeg kan se på dem hver dag. TUSIND TUSIND tak Joan for alle tingene. Du har ramt min smag på hel mirakuløs vis.



Skulle du også have fået lyst til at se nærmere på nogle af Joans kreationer, kan du gøre det her. Hendes blog er fuld af inspiration og er bestemt et besøg værd.

5 kommentarer:

  1. Sikke lækre ting. Er helt vild med den ugle-tegning :)

    SvarSlet
  2. Joan laver så flotte ting, hvor er du heldig som fik en så läkker gave!

    SvarSlet
  3. Lucky you! Dejligt med gaver på sådan en regnfuld torsdag...

    SvarSlet
  4. Sikke nogle skønne ting.. Øhm, ikke for at lyde sur, men har du glemt mig?

    SvarSlet
  5. Ååh hvor er jeg glad for du kunne lide tingene, man er vel altid lidt nervøs om det falder i den andens smag.. ;)

    SvarSlet