Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 1. august 2011

Day 1: Self portrait....

Jeg deltager i 30 days photo challenge, og månedens første udfordring lød på et selvportræt. So here goes.... This is me. Måske jeg også hen ad vejen bliver mesterfotograf og lærer at balancere lys og motiv.... meeeeeen jeg tvivler. I må nøjes med det hele råt for usødet. :o)


God mandag til jer derude.
/Charlotte :o)

7 kommentarer:

  1. Jeg synes da det er et fint billede:-) Jeg selv er heller ikke en haj til fotoredigering...

    SvarSlet
  2. Jeg takker ydmygt :o) (og så må jeg fluks forbi, og se, hvad du selv har mestret.....) :o)

    SvarSlet
  3. Du er skide smukkest, og så er resten lige meget.. synes nu faktisk, at det er meget kunstnerisk.. og så er det i øvrigt sejt med to indlæg på 1 dag, når man er enlig mor til 2!! Mega overskudsdame ;)

    SvarSlet
  4. Super portræt!
    Ville gerne hoppe med på listen, men med ferie her i huset så er tiden ikke til det :)
    Meeen jeg kan jo tage den op i en anden måned(!)

    SvarSlet
  5. @ Anders Højgaard Nilesen: Den kæreste som undertegnede har, må ned på sine ømme knæ, før mine kære veninder holder op med at rose mig for det hårde slid det er at være enlig mor... (bare hvis du skulle kende ham...)

    SvarSlet
  6. Jeg gætter på at hans knæ er ømme, fordi han har kravlet rundt på gulvet og samlet brugte ris og brødkrummer op og tørret bylb og rester fra drop-bleen-træning op fra gulvet. Hvad er der næsten mere han skal derned for?

    SvarSlet