Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

mandag den 1. august 2011

Skøn, skøn gave....

I dag modtog jeg den fineste gave fra Hanne med bloggen Grøn Græs. Hanne havde spurgt, hvem der havde lyst til at være med i en gaveleg, og her var jeg heldigvis hurtig til at takke ja, da jeg fra en tidligere Give Away kendte til hendes formidable evner indenfor hækling. Og jeg blev ikke skuffet. Her er hvad jeg fik med posten i dag:



En fin, hæklet uro (som allerede har fået sin plads på ungernes værelse), dejlige vingummi, fint tape, en lille papirspose og endelig små pyntefrimærker. TUSIND tak, Hanne. I LOVE IT :o)

Og nu er spørgsmålet så: hvem har lyst til at være med i denne leg? De første to, som skriver en kommentar til dette indlæg modtager en gave fra mig. Herefter skal de sende en gave retur til mig og fortsætte legen med to andre. Man modtager altså i alt 3 gaver og sender selv 3 gaver. Der er ingen regler for indhold; her gælder det bare fri fantasi. Jeg glæder mig til at se, hvem der vil lege med.....

(og hvis du i øvrigt undrer dig over, hvorfor jeg ikke har lavet et indlæg ifm. den blogudfordring jeg deltager i, så HAR jeg skam lavet indlægget tidligere i dag. Du kan se det her.

13 kommentarer:

  1. Ej, den er jo bare SÅ fed! Tillykke igen.. Har selv lige vundet en fed Give Away i dag i øvrigt ;)

    SvarSlet
  2. Ej pokkers, nåede det ikke... og hold nu op hvor er den bare super flot.

    SvarSlet
  3. Sanne - jo jo, du kan sagtens være med. Kommentaren fra Blomsterpigen gælder ikke, da hun er min veninde, og vi giver hinanden gaver så tit alligevel ;o) Vil du stadig gerne?

    SvarSlet
  4. Joan - vil du sende mig din adresse på chaulund@gmail.com - så sender jeg en pakke til dig een af dagene :-)

    SvarSlet
  5. Jeg vil gerne være med så :-)

    SvarSlet
  6. Åh for filan. UNDSKYLD! Jeg har fået de deltagere, jeg skal bruge. Nr. 2 meldte sig bare til under et andet indlæg, og så glemte jeg at skrive det her. Det er jeg altså ked af :o( Hvis du synes det er lidt ærgeligt og meget gerne vil være med, så kan vi altså sagtens sige, at jeg bare snupper 3 med. Hvad siger du til det? Så kunne vi to måske bare køre en lidt "low" stil med lidt mindre pakker?

    SvarSlet
  7. Åh det vil jeg meget gerne :-) For hver gang jeg er stødt på indlægget ved en blogger, så har jeg været for sent på den *Gg*

    SvarSlet
  8. Dét siger vi så :o) Vil du sende mig din adresse? Så skal jeg sørge for at der kommer en gave din vej også :o) :o)

    SvarSlet
  9. Jeps , det gør jeg da lige :-) Tag dig ikke lige af mine skizofrene tendenser , det er altså ikke let når man har 2 blogs *Gg*

    SvarSlet
  10. så altså - har du nok nu eller - for ellers er jeg gerne med?

    SvarSlet
  11. hahaha.... :o) :o) Ja, nu har jeg vist nok. Desværre. For egentlig synes jeg jo, at det kunne være vældig hyggeligt at sende og modtage gaver i FLÆNG - men jeg skal vist også snart til at se i øjnene at jeg ikke bare kan blive ved og ved og ved og ved.... Ellers mange tak for budet. Vi kan lave en runde 2 om ikke så længe :o) :o)

    SvarSlet