Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

søndag den 14. august 2011

Uden net....

Jeg panikker lidt over at være uden netforbindelse på min computer pt, da jeg jo for det første nu er håbløs bagud med min Photo Challenge og for det andet ikke kan komme til at KØBE noget (som jeg jo GØR når jeg sidder dér og cruiser...)

Historien er, at jeg skulle have
min comp helt renset af it-folkene på min skole, fordi der er sket så meget nyt ift programmer, adgang, elektroniske tavler osv mens jeg har været væk på barsel. Og nu er den vældig fin renset og updated, men jeg kan ikke få skidtet til at virke herhjemme. Det allerværste er dog, at med ud røg også alle billeder jeg havde af mine børn. Graviditet, fødsel, fastelavn, kælkebakken, de første kravle-moves, kys, grineflip, dansepigen, ferier, Djurs Sommerland, svømmehallen, ALT!!!! :-( Og nej - jeg har det ikke liggende på en ekstern harddisk, men sådan een tror jeg så nok hellere at jeg må anskaffe mig nu).... Suk

Jeg vender stærkt tilbage, når kæresten har tryllet mit teknikhelvede om til noget funktionelt igen. God søndag derude...


- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

  1. Ej det er jo ganske forfærdeligt! Håber da at du har delt billederne med nogen så du kan få lidt af dem igen?

    SvarSlet
  2. Åh nej da :/ Slet ingen chance for at få billederne igen.. man kan jo så meget den dag i dag?.. Håber!

    SvarSlet
  3. Det er simpelthen løgn! Det er ik væk for good vel? Det kan jeg slet ikke bære... kan det ikke fiskes frem igen? Har du fortalt dem det på skolen?

    SvarSlet
  4. I nogle tilfælde kan det lade sig gøre at fiske de tabte ting frem igen hos professionelle. Hvis det skal kunne lykkes, så må du endelig ikke pille mere ved computeren.

    Jeg krydser for en løsning

    - Charlotte

    SvarSlet
  5. Up-date: IT-manden forsikrede mig om, at der INTET var at gøre. Han kunne ikke stille noget op, og billederne var væk for good. Så er det jo så sådan, at min kæreste heldigvis er systemudvikler, og han var ret sikker på, at der altså VAR noget at gøre, så efter at have ringet til skolen og talt med IT-bossen (ikke den samme), så fandt vi ud af, at der var et par forsøg mere som kunne prøves. Og nu i dag - vupti vupti - 1800 stks billeder er hermed blevet "restored" igen, og jeg er en lykkelig mutti :o)

    SvarSlet
  6. Det er simpelthen mit værste mareridt, så jeg har gemt alle mine billeder på to eksterne HD og mange af billederne er også gemt på mine forældres PC plus min svigermors.

    Pyha at der var nogle af dem der kunne gendannes :)

    SvarSlet
  7. Hold fast hvor er du heldig med manden i dit liv, Charlotte - godt det ikke var en landmand du havde scoret :-) (hermed ikke sagt, at de ikke ved noget om it). Det er da bare for dejligt at disse billeder er vendt tilbage til deres mor. Knus fra Trine (og Maren)

    SvarSlet