Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

fredag den 9. september 2011

1, 2, 3 efterår.....

Og vupti. Så blev det lige efterår. Uden nogen form for sensommer overhovedet. Så jeg har måttet haste ud for at opgradere garderoben, så det igen var ansvarligt at sende ungerne afsted i vuggestue. 1500,- kr fattigere så opgradereringen således ud: to par gummirøjsere, et par hjemmesko samt et par sko.... (og så tør jeg slet ikke at tænke på, at vinteren - og dermed indkøb af støvler og diverse - venter forude...)


Men minsandten om jeg så alligevel ikke var for sent ude. Albert var blevet puttet i et par låne-gummistøvler i går, da jeg hentede ham, (så alt imens at man for et splitsekund siden havde følt sig som en tjekket mor med styr på sageren, så blev man MetteVuns lige så hurtigt til hende den kiksede mor, som ikke har sørget for at garderoben er i orden).DERFOR blev børnene i dag udstyret med ALT deres grej, så efteråret bare kunne komme an. Og hvad sker der så? Så begynder solen sgu at skinne, og hjemad traskede vi så i forede jakker, støvler samt huer og sokker stikkende ud af vores lommer.  Altså, det er da heller ikke nemt... :o) :o) :o)

6 kommentarer:

  1. haha nej det sgu ikke nemt - gud hvor jeg kan huske det. Synes alle de andre havde tjek på det hele og vi gjorde alting omvendt og var uheldige.... :-)

    SvarSlet
  2. Jamen, er det da ikke bare utroligt?? Hahaha... men også lidt sjovt jo ;o)
    God weekend du :o)))

    SvarSlet
  3. det er sjovt for min datter har lige valgt de lilla gummistøvler og Holger har de grønne :) men de er, siden sidst jeg købte dem, steget med 50 kr det er da en procentvis høj stigning.
    Og nej det er ikke nemt :)

    SvarSlet
  4. Nej ikke helt nemt. Eller billigt, vel? Jeg synes seriøst, at jeg bruger en formue hver eneste gang vi skifter årstid, men det er vist en gammel sang, som jeg så bare først har opdaget nu.... I øvrigt - har lige besøgt din fiiiiiine blog og har meldt mig som fast læser. Jeg vil glæde mig til at følge dig fremover :o)
    Kh C.

    SvarSlet
  5. Hahaha Jeg KENDER det!:0)

    Og tak for en god blog, din sans for lopper er enestående:-)

    SvarSlet
  6. Tusind tak for roser - hvor er du da sød. Og dejligt at du kan li lopperne. De er jo mine darlings og valgt med omhu :o)

    SvarSlet