Alle lopper i menuen til højre kan ses og/eller afhentes i Silkeborg, og jeg bringer også gerne ud i Århus og omegn. Bor du ikke i Århus/Silkeborg, kan varene også sendes med Post Danmark, og i så fald tillægger jeg porto og ekspeditionsgebyr. Forsendelse sker på eget ansvar, men jeg forsøger selvfølgelig efter bedste evne at pakke alt så forsvarligt som muligt, så de kan klare en tur gennem kongeriget :o)

lørdag den 10. september 2011

Bispetorv Bagagerumsmarked....

Det er jo egentlig helt uhørt, men jeg havde faktisk glemt, at der ville være loppemarked på Bispetorv i dag, så det var lidt af en tilfældighed, at jeg lige slog vejen forbi. Endnu engang var mit indtryk at stemningen var rigtig fin - og vejret artede sig jo også fra sin bedste side - men priserne var igen skruet lidt rigeligt i vejret, synes jeg, hvorfor jeg også tror, at langt de fleste bare gik rundt og snusede frem for at købe noget. Men er du til luksus-lopper, er det bestemt her du skal slå dine folder; de store kup skal man dog ikke ligefrem satse på, da det ikke just er krejler-ånden, der hersker. Her følger lidt stemningsbilleder fra dagen:







Der er i øvrigt lagt lidt nye varer ind under "porcelæn" og "retro". Det er i et beskedent omfang, da jeg godt kan mærke at hverdagen efterhånden har fået overtaget igen og lopperne dermed ikke får lov til at styre min fritid i så høj grad længere. Men lidt nyt under solen er der... :o)

3 kommentarer:

  1. Åhhh elsker den grønne gyngestol på det øverste billede, den måtte gerne bo i min stue kh Stina

    SvarSlet
  2. Ja, den er sgu ret skøn. Faktisk havde de nu en del flotte stole, som de solgte ud af(og hvis du er fra området, så plejer de også at være på Ingerslevs Marked, så muligheden for at erhverve sig et grønt pragteksemplar er da til stede...) :o)

    SvarSlet
  3. Ved du sådan ca. hvad sådan en gyngestol beløber sig til i det Århusianske ? (ved priserne svinger ret meget). Kommer gerne på Ingerslev igen igen... vh Stina

    SvarSlet